E61i
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Re: Nokia E61i
Chakam go s intres makar, 4e li4no za men smqnata na E61 s E61i e bezsmislena... :-)))
Ti ne si mnogo naqsno. Sega zamenqm e61 za e61i zaradi kamerata taka nqma da imam nujda ot n73 koito ne e telefon za men. Palm Treo ne mi vyrshi rabota nqma WiFi + tva nqmat hubavi kameri oshte edna prichina da predpocheta e61i, bateriite im sucks. Taka che za edni Palm shte vyrshi poveche rabota , no za drugi kato men e61i ;)). I kato cqlo az lichno smqtam che za tineidjyrite, uchenici ili studenti koito ne sa angajirani s nikakyv biznes. Nokia e61i moje da bude idealen telefon, no v momenta se prodava za nad 300 paunda.
не бих го взел само заради камерата, още повече че хардуерната платформа е абсолютно същата като на e61.
E az shte tyi kato shte mi e bez pari. No razbira se che nqma smisyl zaradi edna izmislena 2mp kamera da se doplashtat pone 150 paunda.
телефонът е супер. да наистина е малко по-голям, но пък за сметка на това си има всичко, което ти трябва в един телефон. ако си го пробвал ще знаеш, че е много удобен (клавиатурата).
Taka si e veche zamenih e61 za e61i i sym mnogo dovolen. Nqma golqma razlika m/u dvata modela. Sega spokoino moga da prodam N73 koito i bez tova neshto ne mi dopadashe. Vqrno che e malko po golqm ot standartnite telefoni ,no to e zaradi screena i KB-to. Opredeleno telefona ne e za vseki ,a i cenata mu e okolo 300 paunda ,no razbira se ako nqkoi reshi da polzva e61i to vqrvam che znae zashto i za kakvo ;). Razbia se che e90 e po dobriqt izbor , no i cenata mu shte e dvoino po visoka nali ;).
izob6o ne e udoben peobval sam sa6ia bez kamerata ebasi tuxlata
napalno si prav-naistina nokia niamat svesten tel s OS za razlika ot tel koito sa bazirani na S40,koito sa mn po dobre.
Ти пък съвсем не си прав,но както и да е,взимай си S40 телефони щом искаш.Все пак какво рабираш под свестен телефон?
Имах за малко Е61. Много добри впечатления имам, Само да бяха сложили на 61i по-мощен процесор (като на 93,93i,95) иначе май няма много смисъл (само за една камера).