E65
Re: Nokia E65
Kolebaia se gledam 4e cenata e priblizitelna e65 ili n 80 kato interesuva me koia bateria darji pove4e i 4esto 6te polzvam wi fi ...
mersi!
mersi!
Здравейте
Очаквах да прочета и коментари на хора, които вече ползват този модел...
Това би било най-обективното мнение, иначе и на мен ми харесва на картинката. Поръчал съм си такъв от e-bay и като дойде и го разгледам обстойно ще пиша!
Поздрави на всички
Очаквах да прочета и коментари на хора, които вече ползват този модел...
Това би било най-обективното мнение, иначе и на мен ми харесва на картинката. Поръчал съм си такъв от e-bay и като дойде и го разгледам обстойно ще пиша!
Поздрави на всички
-
- Регистриран: 25 май 2006, 23:15
Отличен дизайн и функции!!Супер телефонче!
Добре де, в гсм-арена какво се оплакват толкова от него. Чак някакъв продавач на gsm-и написал, че постоянно им връщат развалени, а на други хора им се рестартирали??? Камерата била кофти, нямал радио...
според мен батерията на Е65 ще държи повече от N80
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Телефона е много хубав!
Трябват ви FS Caller и Best Key Lock
Трябват ви FS Caller и Best Key Lock
Много са малки бутончетата на предния панел и затова ми е малко неудобуен за работа :-(. Иначе на дизайн и функции не е лош.
преди около месец го видях и много ми хареса дизайна, а и ми изглежда стабилен за слайдер. ако има някой който вече го ползва да пише дали е доволен, че май много съм се зарибила. а на мен лично ми е много удобен и навигационните бутоните не са никак малки.
dali moje da mu se sloji FRING za da se polzva skype nyakoi znae li? Mersi!
nokia E65 ili 6500 slide kakwo 6te kajete?