E66
Re: Nokia E66
За да ти излезе картата, първият път трявба да изчакаш да намери сигнал.
ок благодаря ти оправих ги обаче ако кача и др карти после аз ли си ги сменям...как става...иначе сега съм с тази карта от тоя линк дето пише нова карта на България...тя добра ли е или ако има по хубава да ми я кажеш ще съм ти много благодарен ;)
Ами при мен ми ги показва всички. В смисъл като дам да ми покажекартата и имам качени карти на България и Гърция ми показча и двете.
ок а ако кача няколко карти на българия какво става...на теб каква ти е основната карта?ще ми пратиш ли някоя хубава и по-подробна на българия ако имаш...
oмазват се търсенето и други неща
за най-добри резултати трвбва да е включена само една от картите на българия
за най-добри резултати трвбва да е включена само една от картите на българия
м дайте една хубава карта ако имате де да не се затормозявам...а иначе ако има базова карта другите върху нея ли се отварят и базова карта не мога да си намеря...помогнете ако можете
Някой да помогне с ъпдейтването...да ми каже как става а също и със сертифицирането някъде четох за някаква програмка която сертифицира директно от тел...а ъпдейта ако можете да ми кажете как става точно и дали има някви бъгове тва онва...ще съм много благодарен
Ъпдейта- през сюта.
Сертификата -
Сертификата -
ок тва го направих обаче не се ли въвежда някъде за какъв тел е сертификата...кажи нещо за ъпдейта знам че се прави през суита...
Какво те интересува за ъдейта?
П.С.
Не се въвъжда телефон>
П.С.
Не се въвъжда телефон>