E66
Re: Nokia E66
Aз пък имам лаптоп който тежи под 2кг., защо ми е тогава wi-fi?
Отделно 3G има вече на много места, мобилните оператори имат оферти за пакети данни, които не излизат никак скъпо, а всъщност на 2.4", без сензорен дисплей ще се озъбя, да не говорим за покритието на безжичната мрежа.
п.п. Мое неангажиращо мненийце е по-горното. ;)))
Отделно 3G има вече на много места, мобилните оператори имат оферти за пакети данни, които не излизат никак скъпо, а всъщност на 2.4", без сензорен дисплей ще се озъбя, да не говорим за покритието на безжичната мрежа.
п.п. Мое неангажиращо мненийце е по-горното. ;)))
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Ами да ти кажа честно и аз също използвам лаптоп, но предимството да имаш и на телефона си е доста голямо! Първото което е, че лаптопа неможеш да го носиш навсякъде с теб, докато телефона е постоянно около теб.
Вече на доста места има Wifi покритие > поне тук по черноморието и примерно се шматкаш някъде и в същия момент решиш да използваш нет. Колко време ще ти отнеме да изкараш лаптопа и да зареди > та чак тогава да се вържеш??? Докато с телефона > стартираш барузъра и си в играта! Мисля че и двете устройства си имат предимства и недостатъци > в зависимост колко и къде ще използваш нет!
Казвам ти го от опит: лаптопа си го използвам на работа, а телефона когато си поискам!
Вече на доста места има Wifi покритие > поне тук по черноморието и примерно се шматкаш някъде и в същия момент решиш да използваш нет. Колко време ще ти отнеме да изкараш лаптопа и да зареди > та чак тогава да се вържеш??? Докато с телефона > стартираш барузъра и си в играта! Мисля че и двете устройства си имат предимства и недостатъци > в зависимост колко и къде ще използваш нет!
Казвам ти го от опит: лаптопа си го използвам на работа, а телефона когато си поискам!
Хубаво ама 1000 лева ако ти се дават за този телефон добре аз не бих дал.
Иначе е доста красив и изпипан и на мен много ми харесва.
Иначе е доста красив и изпипан и на мен много ми харесва.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Кой пък ти каза,че ще струва 1000 лв.?Най-много 820-880 лв.
-
вие пък сега за 100лв., вземете та се хванете за гушите и се удушете! Всички знаем, че в началото цената е надута до няма и къде и всеки разумен човек ще изчака да поевтинее малко и тогава!
Какво значение има тогава, каква ще е първоначалната?
Когато нещо си заслужава парите, какво значение има???
Какво значение има тогава, каква ще е първоначалната?
Когато нещо си заслужава парите, какво значение има???
Ако вади силен звук може да си го взема. :)
-
Почти съм сигурен, че ще е така!
Aма имам предвид от телефона не от слушалките. ;)
-
Да де и аз това потвърдих! Макар че, ако всички апарати от Е серията на Нокиа са с такъв звук, както е моя Е60 /2005-та/, което не е така > значи ще сме далеч от истината!
Но силно се съмнявам! Ако се опираме на описанието на самия телефон, в смисъл че има два режима: за забавление и бизнес, то тогава си мисля че няма да ни разочарова и от към мултимедийната си страна!
А и е модел 2008-ма, което ще бъде срам за Нокиа, ако пуснат на пазара този телефон с някакъв дразнещ недостатък, при положение че е толкова як! Аз поне си мисля, че ще има доста продажби ... освен, ако не се появи рецидивиращ дефект, който да провали цялата идея!
Но силно се съмнявам! Ако се опираме на описанието на самия телефон, в смисъл че има два режима: за забавление и бизнес, то тогава си мисля че няма да ни разочарова и от към мултимедийната си страна!
А и е модел 2008-ма, което ще бъде срам за Нокиа, ако пуснат на пазара този телефон с някакъв дразнещ недостатък, при положение че е толкова як! Аз поне си мисля, че ще има доста продажби ... освен, ако не се появи рецидивиращ дефект, който да провали цялата идея!
Ето го и красавеца ,пожелавам го на всеки :)
http://www.youtube.com/watch?v=pQge_ChdcYY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=pQge_ChdcYY&NR=1
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black