E66
Re: Nokia E66
от 10 дни съм с този страхотен телефон. замених Е50 с Е66 и разликата е огромна. Въпреки че не съм фен на телефони със слайд мисля че избора ми е много добър. Нека отбележа нещата по ред: външен вид - здрав метален корпус. без луфтове и скърцане както при N серията. Стабилен слайд, менюто е много удобно с тези изнесени бързи бутони. Иначе съм очарован от GPS ( работи чудесно ) при закупуването му се активира 3 месечен безплатен лиценз. Камерата е добра, прави хубаво видео. wi-fi е голямо удобство. Съпругата ми е с Iphone и там определено е по лесно да се ползва интернет но все пак беше добре на плажа да си проверявеам пощата и новините през Нокията. Препоръчвам горещо телефона на тези които са го харесали но се чудят още. Взех го от 2be за 750 лв с карта, мисля че цена около 600-700 лв е съвсем логична и разумна за този телефон, макар че за първи път давам повече от 500 лв за телефон. по отношение на батерията все още ми държи по 2-3 дни максимум. играя си доста с него и имам 3G включено постоянно. надявам се след още няколко заряда когато батерията влезе капацитетите си да държи по 3-4 дни.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
а след 3мсечния лиценз, какво правиш? говоря за GPS-а..
ами какво..плащаш си за да имаш навигация, иначе няма проблем и безплатно да те локализира къде си.
вече има неофициален начин да не плащаш и да я ползваш
:)
:)
Здр,искам да попитам кой телефон да си взема е71 или 6110 навигатор.Ясно ми е 4е е71 има wifi но гпс сигурно на 6110 е по добър.И дали може и на двата да кача GARMIN,защото от форумите разбрах, че тяа е най-хубавата програма за БГ.
Re: Nokia 6110
Вcички питат за вапроси относно GPS системата.Аз искам да питам дали телефона има добар звук,защото аз искам да го използвам и за слушане на музика.Някои които има телефона ако може да каже как е от кам качесво на звука.Благодаря предварително.
абе че са красиви красиви са и двата Е71 и Е66, ама на никой ли не му прави впечатление изключително високото ниво на SAR на тези апарати? За мен това е самоубииство
абе че са красиви красиви са и двата Е71 и Е66, ама на никой ли не му прави впечатление изключително високото ниво на SAR на тези апарати? За мен това е самоубииство
Еми явно сме малко хората,които обръщат внимание и на това.Много съм харесал модела,но и мен ме спират показателите на САР,за това търся TYPE : RM 345 ,който е 1,08 .. за разлика от останалите две разновидности,които мисля,че бяха по 1,40.Но на който кажа,че търся специално този тип RM се чуди за какво му говоря :)
-
- Регистриран: 08 окт 2008, 09:17
Iskam telefon s GPS no nyama da si kupya Nokia za sajalenie. Sega imam prototipa na E70 ot predi 4 godini i vse oshte raboti OK. No all modeli na Nokia s navigaciya sa s A-GPS a ne s nezavisim GPS, t.e. tryabvat dopalnitelno pari za abonament i t.n. V Nokia E66 mi haresva vsi4ko bez GPS-a, osobeno metalniya korpus.