E7
Re: Nokia E7
А някой знае ли кога ще се появи при някой от операторите и на каква оферта. Зесега май никой още не го предлага официално в БГ.
Или въобще да не се занимаваме с този Симбиан и да минаваме на HTC 7 Pro или нещо бъдещо с Андроид и tilting screen, a?
Какво ще кажете?
Какво ще кажете?
Оказа се, че смяната на батерията на Е7 изисква разглобяването на голяма част от телефона.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rtAqtexF70[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rtAqtexF70[/Youtube]
Ами явно така ще бъде. Една овца като даде лошия пример и цялото стадо се втурва... Но и ги разбирам донякъде - хората искат да продават техните си батерии, а не да хрантутят китайските ментета. Затова за мен Е52 (55) си е най - доброто телефонче засега. А и батерията му е по - мощна.
(Всеки случай виж как работят хората - с ръкавици. Не като нашенските касапи - дадеш го на ремонт и го получаваш цялото изчегъртано и с пукнато стъкло на дисплея (angry) )
(Всеки случай виж как работят хората - с ръкавици. Не като нашенските касапи - дадеш го на ремонт и го получаваш цялото изчегъртано и с пукнато стъкло на дисплея (angry) )
Аз си имам и ръкавици, и останалите антистатични пособия.
Въпроса с батерията е принципен - следват лошия пример на Apple.
Въпроса с батерията е принципен - следват лошия пример на Apple.
[B][B]Здравейте, аз си го супих в петък. Страхотен е..., но за сега само на външен вид.
Първите ми впечатления - заби поне 10 пъти, рестартира се сам няколко пъти, включително и тази нощ докато спях, което ме събуди и подразни.
Започвам да си мисля, че е като описаните във форума на N8 дефектни бройки.
Телефонът е Made in China и след като го купих през Ovi-то инсталирах веднага версия - PR 1.1. Чудя се дали не прецаках нещо с инсталацията, но не ми се вярва.
Ако може някой да ми посочи евентуалните причини за саморестартирането ще бъда много благодарен.[/B][/B]
Първите ми впечатления - заби поне 10 пъти, рестартира се сам няколко пъти, включително и тази нощ докато спях, което ме събуди и подразни.
Започвам да си мисля, че е като описаните във форума на N8 дефектни бройки.
Телефонът е Made in China и след като го купих през Ovi-то инсталирах веднага версия - PR 1.1. Чудя се дали не прецаках нещо с инсталацията, но не ми се вярва.
Ако може някой да ми посочи евентуалните причини за саморестартирането ще бъда много благодарен.[/B][/B]
Честито, ти си първия във форума, който си го купува! С нетърпение очакваме и бъдещи новини от теб!
А относно телефона:
1. Мислих, че всички бройки са Made in Finland !?
2. Да не си инсталирал някаква програма, която да прави този проблем?
3. За какви проблеми пише в темата за N8?
4. Колко й държи батерията на Е7-цата?
5. Дай линк към сайта, от който си го купил.
А относно телефона:
1. Мислих, че всички бройки са Made in Finland !?
2. Да не си инсталирал някаква програма, която да прави този проблем?
3. За какви проблеми пише в темата за N8?
4. Колко й държи батерията на Е7-цата?
5. Дай линк към сайта, от който си го купил.
[Quote]Първите ми впечатления - заби поне 10 пъти, рестартира се сам няколко пъти, включително и тази нощ докато спях, което ме събуди и подразни. [/Quote]
Това е част от чара на Нокиа:D
Това е част от чара на Нокиа:D
1. Не мисля, че не е финладски е проблем - в N8 форума пише, че те правили проблеми.
2. След като качих новия софт беше изчезнало Ови мапса. Инсталирах го отново от Ови-то и сега май точно той прави проблемите. Без нет не те открива, почва да цикли, забива и се рестартира.
Струва ми се, че е от него и се чудя какво да направя - пълна преинсталация или само мапса отново, но ако някой даде някакъв съвет - добре дошло.
3. За батерията е рано да се каже, но очаквам да докара до 5-6-7 дена.
4. За магазина сега ще си спестя, за да не им направя лоша реклама, проблема може и да е в мен.
2. След като качих новия софт беше изчезнало Ови мапса. Инсталирах го отново от Ови-то и сега май точно той прави проблемите. Без нет не те открива, почва да цикли, забива и се рестартира.
Струва ми се, че е от него и се чудя какво да направя - пълна преинсталация или само мапса отново, но ако някой даде някакъв съвет - добре дошло.
3. За батерията е рано да се каже, но очаквам да докара до 5-6-7 дена.
4. За магазина сега ще си спестя, за да не им направя лоша реклама, проблема може и да е в мен.
Да добавя още нещо - бях направил пълен бек ъп /включително персоналните настройки/ от старата Нокия и го качих на новата. Снощи разпитах още малко, посъбрах още малко информация и предположенията бяха, че имонно той е замазал софта.
Тази сутрин на телефона му бяха върнати заводските настройки, качих единствено бек ъп на контактите и за сега поне проблеми нямам. Ще пиша пак, ако нещо се промени в държането на телефона.
Тази сутрин на телефона му бяха върнати заводските настройки, качих единствено бек ъп на контактите и за сега поне проблеми нямам. Ще пиша пак, ако нещо се промени в държането на телефона.