E7
Re: Nokia E7
Здравейте!
предстои ми подновяване на договор с Глобул,та съм пред дилема -кой телефон аджеба да си взема на изплащане:
1.Е 72
2.Е 7
3.Някой друг-.....като HTC-легенд или подобна...
Ползвам няколко телефона в момента-две Нокии-8800,Е51..и един Алкател...
Искам тел-а да изглежда добре/здрава конструкция-метал или алуминий/,да държи батерията/не ми се зарежда всеки ден като луд/,кристален разговор...другите екстри са по-назаден ред..
Моля за препоръки-не държа на марки чак толкова,така че предлагайте !:)
предстои ми подновяване на договор с Глобул,та съм пред дилема -кой телефон аджеба да си взема на изплащане:
1.Е 72
2.Е 7
3.Някой друг-.....като HTC-легенд или подобна...
Ползвам няколко телефона в момента-две Нокии-8800,Е51..и един Алкател...
Искам тел-а да изглежда добре/здрава конструкция-метал или алуминий/,да държи батерията/не ми се зарежда всеки ден като луд/,кристален разговор...другите екстри са по-назаден ред..
Моля за препоръки-не държа на марки чак толкова,така че предлагайте !:)
Нокия Е6 (Симбиян-ако нямаш специални изисквания за операционна система, батерията държи 5-6 дни); Самсунг Галакси С 2 (уникален телефон с андроид, бърз с около 2,5-3 дни живот на батерията). И двата телефона в момента са със сходни цени.
Чета из форума за N8-доста добри думи...също така и за Нокиа 700/701...Моля ползватели на горепосочените модели да споделят с няколко думи-плюсове и минуси. Че то моята стана все едно жена си търся-ебаси...преди години си носих мобифона като пищов на кръста-сега върви и избирай между 2000 модела...Терзания от рода Симбиян vs. Android нямам.Освен камера, Скайп ,навигация,тук-таме клипове в youtube ,влизане за малко в Елмаз да закачам мадамите ..друго едва ли ще правя.:P
Метален корпус,здрава батерия,як дизайн-какво му трябва друго на стария човек(whistle)
Поздрави на всички!
Метален корпус,здрава батерия,як дизайн-какво му трябва друго на стария човек(whistle)
Поздрави на всички!
Аз имам N8 от девет месеца.При моето ползване батерията никога не е изкарвала по-малко от четири дни(изключено 3G,притурки офлайн,5-10 мин. разговори на ден,по 20 мин. музика и интернет).Камерата е трепач,корпусът му не е мръднал.В момента е с Symbian Belle,само хакнат и работи перфектно.Единственият минус е,че Belle ще е последната му актуализация-вероятно,освен ако не клокнат процесора му.От тази гледна точка може би по-добрият избор е Nokia 701.Клиповете в VBOX също вървят.
Усещането на живо от телефона е уникално, мисля, че заедно с Н8 са най - красивите устройства на пазара и то от доста време.
Наистина като изпълнение,изработка и замисъл са се справили
добре. Не можаха ли да изведат един капак на батерията, едно стандартно 2,5мм
зарядно и един слот за памет. Това мога все пак да го преглътна някак си. И
ще го взема този телефон много скоро само заради някои от силните му страни пък да видим какво ще излезе.
добре. Не можаха ли да изведат един капак на батерията, едно стандартно 2,5мм
зарядно и един слот за памет. Това мога все пак да го преглътна някак си. И
ще го взема този телефон много скоро само заради някои от силните му страни пък да видим какво ще излезе.
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 17:05
Аз имам и двата телефона, но като цяло по ми харесва Е72. Лек и батерията много повече издържа ( зареждам на 4-5-6дни). На Е7 , батерията на два-три дни се налага да я зареждам... Много ме дразни, че на този телефон не мога да изключа автоматичното търсене WIFI ,максимума е 30мин. А вече навсякъде има WIFI. Докато на Е72 този проблем го нямам. Но нещо което ми направи впечатление е , че Е72 има по добър обхват за намиране на безжична интернет мрежа, докато на Е7 е доста по слаба, а в някой моменти направо си я няма.
При Е72 няма възможност да се пише на кирилица и не може да ползва картата офлайн, докато тези екстри (за мен ) ги има на Е7. Ако реша да гледам филм, то го гледам на Е7. Снимане на клип или снимки, пак с него ги правя.
Игри не играя и не слушам музика на телефоните.
Е72 ми е основния телефон, а Е7 ми е втория и го ползвам повече за работата си.
За мен и на двата телефона, звукът си е ОК.
При Е72 няма възможност да се пише на кирилица и не може да ползва картата офлайн, докато тези екстри (за мен ) ги има на Е7. Ако реша да гледам филм, то го гледам на Е7. Снимане на клип или снимки, пак с него ги правя.
Игри не играя и не слушам музика на телефоните.
Е72 ми е основния телефон, а Е7 ми е втория и го ползвам повече за работата си.
За мен и на двата телефона, звукът си е ОК.
Току що го купих този телефон. Невероятен е,малко е тежък ама се свиква.Като му видях екрана и клавиатурата му простих. С българско меню е и с писане на български и наи хубавото е,че е със Symbian Anna и работи перфектно и гладко.