E7
Re: Nokia E7
Привет,
Колебая се между Е7, С7 и Н8...
Механична qwerty не ми е нужна.
Дайте разликите и мнения, че не ми е ясно нещо...(blush)
Благодаря
Колебая се между Е7, С7 и Н8...
Механична qwerty не ми е нужна.
Дайте разликите и мнения, че не ми е ясно нещо...(blush)
Благодаря
Е7 е класа. Н8 е с най - модерната камера засега. Ц7.... мхм.... май не си заслужава да се сравнява с тях....
Хора, постоянно мисля за Nokia Е7, искам го, мечтая за този телефон, има страхотен дизайн. Ама пустия му Симбиан... дали съм готов на такъв компромис...
А и тази non-user-replaceable батерия...
А и тази non-user-replaceable батерия...
-
- Регистриран: 21 апр 2006, 14:20
И аз с мечтая за този телефон от както го видях... Мисля, че ще преживея Symbian-a, само дано скоро официално да го пуснат в България и мобилните оператори да започнат да предлагат оферти...
Хубавото на Е7 е че съчетава класическата форма на комуникатор с модерен хардуер. Гледайки Е7 човек се сеща за 9110 .... Страхотно решение на дизайнерския им екип.
Качествени материали, съчетани с класическа форма са идеални за high end модел. Смятам че този вариант е по - добър от сензорни екранчета с шарените иконки....
Аз самият не си падам по комуникатори, мразя телефона да ми тежи в джоба. Бих предпочел Е52, поради същите причини- класическа форма с качествени материали и хардуер. Но за дизайна на Е7 с този фин намек към 9110 - евала!
Качествени материали, съчетани с класическа форма са идеални за high end модел. Смятам че този вариант е по - добър от сензорни екранчета с шарените иконки....
Аз самият не си падам по комуникатори, мразя телефона да ми тежи в джоба. Бих предпочел Е52, поради същите причини- класическа форма с качествени материали и хардуер. Но за дизайна на Е7 с този фин намек към 9110 - евала!
Хайде, бе, не го ли купи вече някой? Цената му пада всеки ден, вече е 1170 лв.
Искам някои да го купи и да получим отзиви дали всичко е наред.
Хайде, бе, не го ли купи вече някой? Цената му пада всеки ден, вече е 1170 лв.
Най - добре си го разгледай в магазин. Ако тръгнеш да вярваш на ревюта и мнения в интернет .... А аз ще чакам за новата 8 серия :D
Пада, пада колко да пада, до 500 лв има още малко време:D
Не бе, аз имах предвид някой да си го купи и да го ползва известно време, за да видим дали няма дефекти партидата за България.