E71
Re: Nokia E71
за размера говоря, по малък е от е61/е61и а това е нещото заради което съм с такъв телефон както и qwerty-то и wifi, но не знам защо намаляват физическите размери на дисплея, за резолюцията и аз искам да е с vga ама май още е рано чак за такива екстри :)
По функционалност е доста добре - но дизайнът му напомня много за Blackberry :) които не ми харесват ...
Това обаче си е бизнес смартфон, така че клавиатурата сигурно ще е полезна!
Това обаче си е бизнес смартфон, така че клавиатурата сигурно ще е полезна!
Най-накрая - добра батерия. Но пак разочарават със Symbian-a. Защо е 9.2, а не 9.3? Също така, очаквах вече да пуснат тъчскрийн. Всички ги изпревариха в това отношение.
Здрасти,
9.3 ще пуснат догодина, за да си купим същия тел с обновен дизайн и софтуер. Тъчскрийна малко по-късно в Е серията. Първо ще тръгне за N предполагам. Нека най-напред да го видим в продажба де.
9.3 ще пуснат догодина, за да си купим същия тел с обновен дизайн и софтуер. Тъчскрийна малко по-късно в Е серията. Първо ще тръгне за N предполагам. Нека най-напред да го видим в продажба де.
вече го има в онлайн магазините но $650 са много за този телефон
еми в няколко онлайн магазина го има, около 650$ се връзва с доставката до България
както се казва за всеки влак си има пътници. Мен ме дразнят стилусите и за себе си все още предпочитам клавиатура, но този път да е QWERTY.
Ползвам апарата само за говорене и е-мейли.
Ползвам апарата само за говорене и е-мейли.
Нямам търпение да го разгледам. Вече се оглеждам по магазините но не се е появил още.
Има го в магазина на Global-Co.