E71
Re: Nokia E71
благодаря за съдействието успех и на тебе
все пак реших и пробвах на моя отговорност и смених родуктовия код в телефона , но ми отказа да го ъпдейтне има несъответствие между модела и кода
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Явно има нещо гнило...
Има, продуктувов номер 0567859.
Предназначена е явно за латинска америка.
Предназначена е явно за латинска америка.
Здравейте,
търсих си телефона само с латиница на клавиатурата и на всички места, където го имаше, ми казаха че е унгарски. Има ли някаква разлика между унгарските и финландските?
търсих си телефона само с латиница на клавиатурата и на всички места, където го имаше, ми казаха че е унгарски. Има ли някаква разлика между унгарските и финландските?
Някой знаели програма с която да може да се изчисти инсталационния дневник на Е71.
колеги, следния въпрос, имам камера за видеонаблюдение, която гледам и дистанционно онлайн чрез dyndns.org чрез лаптоп-а, ако се пробвам от телефона, трябва ли инсталирам друг баузер(напр.Опера-та) за да се нагласят настройките или би могло да стане и с този който си е на телефона?
Скоро никой не е писал по темата, та да питам. Как се държи телефона с последният ъпдейт 400.х.х.х? Някакви проблеми да имате и има ли разлика от 300.х.х.х, защото още не съм ъпдейтвал и се чудя.
При мен е добре. Нямам забележки.