E71
Re: Nokia E71
Аз не откривам съществени разлики. Мислех си че са оправили малките бъгове за които говорихме по рано в темата, но уви греда. Същата работа. Както и да е. Със здраве
-
- Регистриран: 14 дек 2009, 08:43
Здравейте от 1 месец съм собственик на Е71. Много хубав телефон бих казал.Сложих му 2GB карта и незнам защо може би от лакомия си поръчах и 8GB. Въпроса ми е някой от Вас ползва ли го с 8 гигабайтова карта и как се държи. За момента съм си инсталирал skype, Garmin и някакви снимки имам. Ще Ви бъда благодарен ако споделите мнение.
Здравейте, и аз съм този модел от няма месец. Много е готин, но, честно казано, още не се оправям добре с него. Повечето теми и приложения не ми тръгват. И как да си сваля Skype? Мога ли да говоря през него. Има и друг въпрос, настроила съм си gmail-a на телефона, но автоматично ме свързва с пощенската кутия през МТел. Има ли начин да се настрои свързването да става през WAN мрежа, ако намира такава в момента?
Извинете ме, ако въпросите ми са глупави, но до сега не съм ползвала телефон от тази серия, нито подобен (blush)
Извинете ме, ако въпросите ми са глупави, но до сега не съм ползвала телефон от тази серия, нито подобен (blush)
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
никви ядове няма с 8ГБ СД карта. С такава бях на 71-цата - без проблеми е. Слушам и за 16 че могло да управлява.
Това за 16 Gb карта сигурен ли си?
-
- Регистриран: 14 дек 2009, 08:43
Аз си свалих skype през телефона от сайта. Мисля че не може да говориш но не съм сигурен само съм чатил за това гарантирам. Гармина ми върви добре него първо го сваляш на РС и после действаш по инструкциите, във файла има и текстов документ на английски http://e71nokia.net/
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
не съм сигурен за 16ГБ, не съм пробвал. Това са думи на продавача - луд фен на Е71. Виждал съм профили във форуми подписани Е71/16ГБ. Сигурен съм за 8ГБ - без значение сандиск или кингстън.
Преди година си сложих fring можеш да го намериш на www.fring.com. Със старата версия можех само да говоря. Сега ще пробвам, дали става и за видео - интересно ми е да ползвам малката камера дето гледа напред. Има сериозен риск, обаче - докато говориш да забравиш за камерата ида демонстрираш особеностите на ушната си мида :P Но ти си момиченце и съм убеден, че е сладка (flower)
успя ли да подкараш камерата за видео-разговор? Има някакъв нов Фринг,който поддържал и видео, но май още няма версия за Е71 :-(
Не тръгва камерата. А и не видях на сайта никъде да пише, че върви на Е71. Може процесорът да е слаб и по принцип да не може. Не е болка за умиране.