E71
Re: Nokia E71
Колеги,
ОВИ мапс с навигация за нашия модел подкарахте ли? Ако да споделете файла на е-мейла!
ОВИ мапс с навигация за нашия модел подкарахте ли? Ако да споделете файла на е-мейла!
Az iskam da popitam naistina li E71 zabiva mnogo dori i da nqma mnogo kacheni neshta.......do sega 2-ma choveka mi kazaha tova ii sushto da ne si go vzimam?
Мен ак опиташ няма такова нещо, но пък морално модела не си струва да се купува тепърва. Все пак излезе 2008г.
Купи си N900 или N72.
6760 е специфичен модел, но ако не ти е за фукня ще ти върши прекрасна работа!
Купи си N900 или N72.
6760 е специфичен модел, но ако не ти е за фукня ще ти върши прекрасна работа!
На мен от 2008 досега не е забил нито веднъж. Купих го от интернет, беше маркиран TIM, но софта беше като за Русия. При първото ъпдейтване ми се качи ТИМ софт, но нямам никакви проблеми с него, като изключим някакви пощи Аличе, новини и нещо, наречено 1254, което така и не разбрах какво е. НО НЕ ЗАБИВА ТЕЛЕФОНА. Или поне на мен не ми е забивал.
-
- Регистриран: 01 авг 2006, 11:09
:D Zdraveite na vsichki! Imam edin takav vapros,a i problem!!!!:( Nqkoi moje li da mi kaje,moje li s telefona dali prez fring ili skype moje da se provede video razgovor? No samo prez fring ili skype,a ne prez platenite mreji!! I ako moje,kak tochno stava? Poneje edin poznat s negovata Nokia N95 8GB yspqva da provede video call prez fring,a pri men izobshto ne izliza opciqta -video call,kogato me tarsi!!:(:(:(:(
И аз се пробвах и не успях..:|
вече може, трябва да се инсталира новия фринг обаче. Пробвах го преди около 2 седмици и функционира, е образът който получаваш не е префектен, но е ОК, а и като за без пари :-)
Онзи ден проверявах за ъпдейти на софта. Май вече няма да изкарват а?
Незна да ли ще пускат но търсейки в нета срещнах това E71 RM-346 MEA 401.21.002 v8.0