E71
Re: Nokia E71
Леле човек ти си много назад с материала. Има ъпдейт 300, 400 и сега последния от юни месец 500. Ако имаш проблем и не ти дава че имаш възможност за по нова версия на софта означава че твоя телефон е за някой друг пазар предназначен.
Аз не мога да открия разлики. Часовника на скрийнсейвъра винаги си ми е работил. Нокиа мапс не ползвам за това има Гармин. Продължават да не оправят един бъг който е незначителен но ме побърква. Вече няколко пъти съм споделял много дразнещето лагване когато набираш някой а той вместо да ти вдигне ти затваря. Телефона заспива за около 5-6 секунди. Вади ме от кожата това нещо.
Здравейте, имам nokia e71 от 1 година :) .Искам да попитам едно нещо.Знам как да си разглобя телефона,но незнам инструмента от къде да си го купя :X . Някой може ли да ми помогне.Мерси предварително!
Здравейте!И аз имам телефона от няколко дни и му се радва,но като включа на режим да прави снимки и екрана ми е на черти и снимките са много лоши.Та въпроса ми е дали е от телефона или да го занеса в Мтел да го видят?Благодаря!
А как да разбера за кой пазар е предназначен моя тел?аз съм си го взимал от бг от о-conect мисля че беше.а за тези други пазари няма ли update и за тях.а мога ли да си сменя софтуера с тъкъв за които има update и изобщо ще спечеля ли нещо кои знае какво ако си сменя софтуера.какво ново има в тези нови update-ти?
Faith, Да наистина го има това лагване и на мен успя да ми го направи за 1 седмица вече ;) Но на фона на телефона, това е нищо и съм безкрайно доволен от него, а пък явно моя нещо са объркали окомплектовката, щото нямам връвка :|
Телефона е адски добър. Уникален е. Ползвам го вече година и половина и скоро нямам намерение да го сменям.
Faith,можеш ли да ми помогнеш.Ако знаеш да ми кажеш от къде мога да си закупя такъв инструмент? :(:(
Не мога да ти помогна. Sorry.
Колеги, да ви попитам, някой да си е купувал и ако може да каже откъде някаква читава стойка за кола за Е71, че чета за тия масовите дето ги продават (китайски ли са незнам) били много некачествени и след не много време почва да пада тела.
Та така, ако можете помагайте :)
Та така, ако можете помагайте :)