E71
Re: do guciguci1
Взех го от М-тел за 699 лева с абонамент. А 8 ГБ карта взех от магазин Мултирама за 80 лева.
do guciguci
OK 10x,a pi6e li kade e proizveden?Za6toto poslednata mi Nokia, i az si q vzeh ot M Tel ,moga ti kaja 4e e napravo jelezen, i e proizveden v Germany !Za tva pak bih si go vzel ot tam i toq E71 !
Re: do guciguci
tekilaboy,между другото снощи изпихме доста текила. А Нокията е произведена във Финландия,което е още по-добре.
do guciguci
guciguci - tequila i nokia ,kva po-dobra kombinaciq nali :))) e 6om e napraven vav Finladia - super ! 6tqh da te pitam ,a kak e kato zvuk-dobre li dran4i,dobre li se 4uva ?
Ai zaredi 1 red tequila :))da piem za NOKIA :)
Ai zaredi 1 red tequila :))da piem za NOKIA :)
Ми да дрънчи приемливо. Не е със силата на 6110 Navigator,но като саунд се ядва ;)
Абе,да отговоря наведнъж на всички въпроси. Нямам абсолютно никаква забележка към телефона. За парите си предоставя всиччко необходимо и всичко това работи на високо ниво. Перфектна форма и дизайн. Удоволствие е само да я държиш в ръка.
Единствено ме дразни ,че латинските букви са на второ място на клавиатурата и се виждат малко трудно,но идеята е ясна-масова кирилизация,което не е лошо,все пак сме българи...
Единствено ме дразни ,че латинските букви са на второ място на клавиатурата и се виждат малко трудно,но идеята е ясна-масова кирилизация,което не е лошо,все пак сме българи...
кирилизираната клавиатура на Е71 е доста комплицирана. Един колега взе апарата от интернет и много се дразни на клавиатурата. Моята е чисто QWERTY с цифри и няма никакво объркване при ползване. 97% от мейл кореспонденцията ми е на английски, от уважение към кирилицата отговарям на английски и на Българи. Единствено смс-ите ми са на шльокавица:(
Има възможност да се замени руската версия на клавиатурата, но всеки сам решава какво да прави.
Има възможност да се замени руската версия на клавиатурата, но всеки сам решава какво да прави.
За съжаление е точно така :( и мен ме дразни клавиатурата, моя си го взех специално кирилизиран и е ужас ! Малки бутончета, целите нашарени с какво ли не.
Когато си взема този телефон ще гледам да е с клажиатура само с латински букви. Ако не мога ще си поръчам допълнително клавиатура и ще си я сменя.
Е,вижте,бе хора. Кой гледа чак толкова като пише на латиница. Аз буквите ги знам инстинктивно къде са ,защото са същите като на лаптопа. Така че не е чак ужас,но наистина е малко претрупано. А всъщност клавиатурата си е направена много обмислено,така че кирилицата да се вижда много ясно,защото много малко хора са свикнали с местоположението на тези букви.
А я кажете този сензор за външно осветление може ли да се изключва,че понякога когато е сумрак,той отчита,че е светло и ми загася клавиатурата?
А я кажете този сензор за външно осветление може ли да се изключва,че понякога когато е сумрак,той отчита,че е светло и ми загася клавиатурата?