E71
-
- Регистриран: 19 сеп 2008, 10:46
Re: Nokia E71
Чудното е, че имах друг Е71 преди седмица и при него нямаше такъв провлем. И двата са купени от едно и също място/МТЕЛ/.
-
Чудното е, че имах друг Е71 преди седмица и при него нямаше такъв провлем. И двата са купени от едно и също място/МТЕЛ/.
за мой късмет не съм срещал подобен проблем на моята Е71.
Страшно съм доволен от този телефон.
Страшно съм доволен от този телефон.
-
И аз съм много доволен от телефона. Просто няма забежка. Само това "инсталиране"...
Току що разбрах какъв е проблема, при прехвърляне на телефоните на доста места вместо цели имена са ми останали, фамилия или част от името на човека, но със същия номер и съответно при позвъняване телефона се побърква и не изписва нищо. Провери си внимателно тези които не ти ги изписва, някъде имаш същия номер. Що се отнася до инсталирането, днес бях свидетел как при стартирането на чисто нов телефон, при това с оригинално меню, без българска клавиатура отново даде същия надпис, НИЩО НЕ СХВАЩАМ :( останах като гръмната !
Това с инсталирането и при мен е така. Явно ще тябва да живеем с него. Здраве да е. Но това с номерата продължава. Прегледах всичко. Нищо не се повтаря. Между другото на мен ми го прави с един номер само(поне до сега от тези,които за две седмици са ми се обаждали) и то точно на жена ми.
А да ви попитам за батерията. На кого му е изкарала най-дълго? На мен неще повече от 9-10 дни,което ме притеснява,като се има предвид,че съм го ползвал много малко.
А да ви попитам за батерията. На кого му е изкарала най-дълго? На мен неще повече от 9-10 дни,което ме притеснява,като се има предвид,че съм го ползвал много малко.
Божееее, човече какви 9-10 дни, аз го зареждам всяка вечер ! Ама аз се спуквам от говорене и за това го правя, иначе ме оставя по средата на втория ден!
Не се притеснявай за този надпис. Нормално е да се появява така. Когато стартираш телефона операционната система проверява всички носители на информация за инсталирани програми с цел стартирането им. Ако си обърнал внимание при стартиране всяко PC също проверява харда и CD флопитоти за налични програмни носители. Тук идеята е същата. Така се получава и при Е61,например . Дтуга теме,че работи малко бъгаво...Но е нормално,просто е досадно :)
При мен е същото номера точно на жена ми се показва без име. Странна работа :)
И аз съм много щастлив с Е71.. Нямам проблеми със стартирането и с номера без име. BTW - от стария тел ги преточих през адрес бука на Аутлук експреса и та ги прегледа гребо за пропуски и изтрих няколко съвпадащи номера.. Но има друг проблем - на клавиатурата имам разни "ударени" символи, които ми излизат на кирилски букви с функционалния клавиш, препинателните знаци не са си на мястото. Научих им новите места, разбира се, но дразни.. Накой да знае къде е проблема? Избраният език е английски. Има инсталиран и руски, а най-долу на тела пише TIM с вълничка пред него.. А иначе при нормално говорене, малко мейл през уайфай, малко браузване и малко ГПС - издържа три дни точно.. По две чертички на ден..