E71
Re: Nokia E71
Мисля, че това ще е най-добрия вариант за да ползваш апарата удобно, но може да ти се загрози. Намери си някоя хубава кръгла точка:)
Smart Light е програма за постоянна подсветка на дисплея, но за клавиатурата не действа. Може и да има нещо в чуждите форуми, но гаранция е свързано с ръчкане в системните папки, които не виждаш с нормалния файл мениджър.
"Червената точка" е за предпочитане. Ако ти отговаря на нуждите мисли за софтуерни намеси.
Поздрави,
С.
Smart Light е програма за постоянна подсветка на дисплея, но за клавиатурата не действа. Може и да има нещо в чуждите форуми, но гаранция е свързано с ръчкане в системните папки, които не виждаш с нормалния файл мениджър.
"Червената точка" е за предпочитане. Ако ти отговаря на нуждите мисли за софтуерни намеси.
Поздрави,
С.
Аз също ще потърся, но някоя хубава ,кръгла точка е чудесна идея :) Не съм забелязала подобен проблем все още, ще пробвам довечера ! Искам да ви питам, отваряли ли сте този сайт през стандартния браузър на телефона, забелязах странен проблем от 2 седмици и при Iphone и при Е71. Като отворя сайта, полетата с профил и полетата с новини, форум и тн. са едно върху друго и не може да се разгледа нищо, кликваш на едното, отваря се друго. Инсталирах си Опера мини на Е71, при операта всичко е ок! Някой да се е сблъскал с този проблем?
Този проблем се получава,когато размерът на текста е голям.Намали го.
Благодаря ти много, мина ми през ума, но понеже нищо не бях увеличавала , особено на ябълката и реших че не ще да е това проблема !
Да,това е fuckin problem.Моя е същия и не стига че буквите са сини,ами са и по малки от кирилицата.
Какво да ти кажа,ползвам го почти 2 месеца и не ми прави никакво впечателние вече,въпрос на навик.Единственото което направих е да увелича чувствителността на сензора защото се виждаше зле когато се стъмва.Сега клавиатурата ми свети по ярко....когато свети :)))
Какво да ти кажа,ползвам го почти 2 месеца и не ми прави никакво впечателние вече,въпрос на навик.Единственото което направих е да увелича чувствителността на сензора защото се виждаше зле когато се стъмва.Сега клавиатурата ми свети по ярко....когато свети :)))
Абе,лепнах и една лепенка с цвета на панела и стана супер. Проблема вече го няма. Свети през цялото време,когато работя с него. Супер.
Аз нямам проблем защото си знам qwerty до болка,но наистина на слаба светлина трудно се виждат сините букви.Може би трябва да е обратното кирилицата да е със син цвят.
Значи оказа се ,че много хора имат този модел,а никой не ми отогвори откъде си сваляте програми и игри за този обратен дисплей. Кажете нещо конкретно. Например MaxMara какво имаш инсталирано на телефона и откъде го свали. Благодаря Ви още веднъж
Всичко ми е от Handango и от Downloader-а в телефона, само че в Handango всичко е платено, за това нищо не съм писала, да не ме хокате :)))
Кажи ми моля те как регулираш чувствителността на сензора?