E71
Re: Nokia E71
Разбрах ,защо няма ГСМ режим. Да телефона е от английски оператор ---> 3 . Понеже от скоро реших да премина от Vodafone към 3 и не знаех , че телефоните им са модифицирани така ,че да разпознават само 3G режим , което ми прозвуча малко странно ,но тъй като това е точно 3G оператор и предлага възможно най-добрата 3Г мрежа след модификацията самите телефони не точат от батерията за това че са в 3G мрежа и това ми прозвуча странно, но приятно ;))). Дефакто батерията на Е71 издържа 3 дни с нормално ползване в UMTS мрежа, което си е супер. Просто няма нужда от 2G. От доста време знам ,че разкодиран телефон в UK може да използва всички оператори , но не и 3 и това винаги ми е било странно , но не съм се интересувал защо.
Много съм доволен от тях, цените им са почти два пъти по-ниски от останалите оператори, като Vodafone, T-mobile, O2, Orange и в същото време предлагат по-добри пакети + много по-добра 3Г мрежа. За пример давам 5 паунда месечно е за 1GB , което си е повече от достатъчно. Например Нокиа N96 към Vodafone е 45 паунда на месец (телефонът е безплатен), а при 3 е 30 паунда (безплатен телефон). Единствено от 3 се предлага Skype phone. Айде стига съм ги хвалил.
Много съм доволен от тях, цените им са почти два пъти по-ниски от останалите оператори, като Vodafone, T-mobile, O2, Orange и в същото време предлагат по-добри пакети + много по-добра 3Г мрежа. За пример давам 5 паунда месечно е за 1GB , което си е повече от достатъчно. Например Нокиа N96 към Vodafone е 45 паунда на месец (телефонът е безплатен), а при 3 е 30 паунда (безплатен телефон). Единствено от 3 се предлага Skype phone. Айде стига съм ги хвалил.
Re: Nokia E71
Имам следното питане:
Инсталнах на е71 един часовник за Screen saver и сега на мога да го махна. Няма го в мениджъра и не го виждам никъде. Не мога да се сетя как се виждаха такива скрити приложения и как се махаха.
Нека някой помогне за което му благодаря предварително.
Инсталнах на е71 един часовник за Screen saver и сега на мога да го махна. Няма го в мениджъра и не го виждам никъде. Не мога да се сетя как се виждаха такива скрити приложения и как се махаха.
Нека някой помогне за което му благодаря предварително.
Re: made in Finland
Не мога да си позволя да дам 767 лв за този телефон за да го купя от верига магазини :( Мога да дам до 700 лв но ме притесняват нерентабилните магазинчета в които се продава! Някой ако е купувал така да сподели от къде
Пиши ми на лична и ще ти дам координати.
Моят го купих от Булмобил за 690 лв. преди около месец и нямам забележки. Сега виждам, че е паднал в някои он-лайн магазини до 645. Мисля, че винаги може да се огледа добре, преди да се плати, а и имате право да го върнете до 7 дена съгласно закона за електронната търговия..
Искам да питам, някой пробвал ли е gsp-a?Инсталирали ли сте някакви карти и дали сте доволни от него?Чудя се между тази нокия и samsung i900 omnia gps-a може да окаже влияние в избора ми.
Да, GPS-а работи много добре. Качил съм му доста карти през Nokia Map Loader-а, но един колега тук каза, че има и много по-добро решение.
Ами доколкото знам има Igo8, Garmin, TomTom, които са по-добри от Нокия мапс.Иначе дали може gps-a да ти казва кога и накъде да завиваш, докато караш кола?
Имаш 90 дни free гласова навигация от Nokia и после си плащаш 10 евро на месец или 50 на година. Може да си качиш Garmin,ако не ти се плаща такса,а и картата е по добра доколкото знам.
А батерията колко държи?