E71
Re: Nokia E71
Още нещо което ми направи впечатление в апарата
Не знам дали е обективно или субективно и на какво се дължи но навигацията с този апарат работи безупречно и изключително бързо намира спътниците. Може би приемника е оптимално разположен някъде в корпуса което увеличава чувствителността му.
Със страхотния навигационен софтуер който ползвам заради безупречно богатата и супер подробна карта на БГ - Sygic McGuder, телефона почти през цялото време държи пълен на 100% сигнал.Нещо с което предишните ми апарати с вграден ГПС не успяваха. Подържаха най-често 2 от 4 деления. Същото е и с Гармин - 100% пълни деления. Снощи го тествах и в личния ми хол - на около 3 метра от прозореца държеше сигнал на 3 деления от 4 възможни.
Батерия- е нsма такава за сега батерия в толкова тънък и функционален апарат. Цяла нощ се мъчих да "изхабя" началния заряд /около 3 деления/, с който се продава апарата за да го заредя напълно след това съгласно "правилата" за нова батерия. Е, не успях. А в къщи сам на безжичен рутер и телефона беше постоянно "закачен" за него.
Бе супер е машинката за сега
Превключването между потребителско меню и бизнес меню е много яко измислено
Има го и при е66 но батерията там ми окапа бързичко:-(
Не знам дали е обективно или субективно и на какво се дължи но навигацията с този апарат работи безупречно и изключително бързо намира спътниците. Може би приемника е оптимално разположен някъде в корпуса което увеличава чувствителността му.
Със страхотния навигационен софтуер който ползвам заради безупречно богатата и супер подробна карта на БГ - Sygic McGuder, телефона почти през цялото време държи пълен на 100% сигнал.Нещо с което предишните ми апарати с вграден ГПС не успяваха. Подържаха най-често 2 от 4 деления. Същото е и с Гармин - 100% пълни деления. Снощи го тествах и в личния ми хол - на около 3 метра от прозореца държеше сигнал на 3 деления от 4 възможни.
Батерия- е нsма такава за сега батерия в толкова тънък и функционален апарат. Цяла нощ се мъчих да "изхабя" началния заряд /около 3 деления/, с който се продава апарата за да го заредя напълно след това съгласно "правилата" за нова батерия. Е, не успях. А в къщи сам на безжичен рутер и телефона беше постоянно "закачен" за него.
Бе супер е машинката за сега
Превключването между потребителско меню и бизнес меню е много яко измислено
Има го и при е66 но батерията там ми окапа бързичко:-(
Батерия Li-Poll 1500 mAh
Време на разговор 10 ч.
Време на готовност 410
незнам дали сте го забелязали това?:)))
omax,
много ми е интересно да ми напишеш дали GPS а на телефона е по бърз от на iPhone ? Едвали си сравнавал двата но да питам ,може и до iPhone 3G да си се докопал:)
Време на разговор 10 ч.
Време на готовност 410
незнам дали сте го забелязали това?:)))
omax,
много ми е интересно да ми напишеш дали GPS а на телефона е по бърз от на iPhone ? Едвали си сравнавал двата но да питам ,може и до iPhone 3G да си се докопал:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Минаха 60 бр.
30 8 гб и 30 16гб
Поръчка от една яка бизнес дама за верига магазини. Не бяха пристигнали турбосимовете и за това не можахме да си поиграем с тях.
Проблема според мен ще бъде в навигационния софтуер за ябълката. Сигурен съм,че приемникът като хардуер ще му е на ниво.
П.С.В телефона има един много готин гъдел. Настройва се от съответния профил. При активен скрин сейвър джойстика пулсира през определен интервал в бяла подсветка като на 8600 Луна! Много яко.
30 8 гб и 30 16гб
Поръчка от една яка бизнес дама за верига магазини. Не бяха пристигнали турбосимовете и за това не можахме да си поиграем с тях.
Проблема според мен ще бъде в навигационния софтуер за ябълката. Сигурен съм,че приемникът като хардуер ще му е на ниво.
П.С.В телефона има един много готин гъдел. Настройва се от съответния профил. При активен скрин сейвър джойстика пулсира през определен интервал в бяла подсветка като на 8600 Луна! Много яко.
Ей това вече е стилен телефон от Нокиа - добър дизайн, добри функции, добра камера, която снима VGA а е само 3.2 Mpx.
Само две неща ме притесняват:
1) слабия процесор - ARM 11 369 Mghz
2) цената :)
Само две неща ме притесняват:
1) слабия процесор - ARM 11 369 Mghz
2) цената :)
ТОЗИ Е Слаб процесор при 128 RAM и тази операционна система?
БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!
Ей така тръгват "легенди" за даден модел
БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!
Ей така тръгват "легенди" за даден модел
При наличието на модели за много по-малко пари на конкурентни фирми с двойно по-силни процесори почти - слаб ми изглежда :)
Само един пример ми дай и те признавам за гуру в областта на процесорите за мобилни телефони
omax как е изработката на телефона?
За мен е перфектна.няма ни най малък луфт където и да е било. Стоманения корпус носи просто наслада. Бе страхотна машина е. Е66 някак е по обикновен апарат независимо от материалите в него
Е71 си личи че е телефон от висока класа
Е71 си личи че е телефон от висока класа
http://www.mobile-review.com/review/motorola-z6.shtml
Motorola Z6 - 628 Mghz Freescale SCMA-11 CPU си го взех на цена 389 лв пълен комплект от Интърнити, имаше и оферта до преди време за 280 лв нов в мобилето ни, само дето нещо се изчерпаха количествата.
Не държа да ме признават за гуру на каквото и да е било :)
Просто ми се струва слабо, ок не слабо ами средно процесорчето за тези пари. Ако беше поне 532 Mghz ... да кажем, че е добър :)
Motorola Z6 - 628 Mghz Freescale SCMA-11 CPU си го взех на цена 389 лв пълен комплект от Интърнити, имаше и оферта до преди време за 280 лв нов в мобилето ни, само дето нещо се изчерпаха количествата.
Не държа да ме признават за гуру на каквото и да е било :)
Просто ми се струва слабо, ок не слабо ами средно процесорчето за тези пари. Ако беше поне 532 Mghz ... да кажем, че е добър :)