E71
Re: Nokia E71
Ползвах я тази програма и честно - не ми харесва и я махнах. Искам обикновен хронометър с големи цифри.
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
абе то щом са направили антивирусни се съмнявам че няма да има и вируси ма засега ас няма да си слагам също
Тези, които притежават бялата версия ще ми кажат ли имат ли проблем с поддръжката? Имам предвид замърсява ли се лесно телефона, а калъфчето или няма проблем?
това не е като яката на ризата - не се коси, а си го земи ако си го заплюл.
Как ли стои въпроса с белите хладилници, перални, климатици, микровълнови, бойлери...???
Как ли стои въпроса с белите хладилници, перални, климатици, микровълнови, бойлери...???
наскоро си купих E71 на доста танка цена,но с неработещ Wi-fi и Bloototh,поразпитах и ми казаха че най-вероятно е хардуерен проблем решаването на който би излязал скъп.Дали е възможно с една преинсталация на телефона проблема да се реши.
Предварително благодаря за помоща
Предварително благодаря за помоща
Преинсталацията ще ти отнеме 15 минути, тъй че действай. Е71 освен за е-мейли и скайп не е особено удачно интернет устройство, а за споменатите 2 може да се справиш и с малък план за мобилен нет. Последното в подкрепа на тезата, че може и без WiFi.
За блутуута вече сам прецени колко ти е важно, ще го връзваш ли с компютър...
Опитай да разбереш какъв е "хардуерния проблем". Да не те цакат с къпан или изтърван от 5-я етаж апарат, който скоро да умре съвсем.
Бъди внимателен за да не ти излезе всъщност скъпо! Приятна вечер.
За блутуута вече сам прецени колко ти е важно, ще го връзваш ли с компютър...
Опитай да разбереш какъв е "хардуерния проблем". Да не те цакат с къпан или изтърван от 5-я етаж апарат, който скоро да умре съвсем.
Бъди внимателен за да не ти излезе всъщност скъпо! Приятна вечер.
Взех си Е71, но имам въпрос. Коя версия да си инсталирам че батерията да ми държи по-дълго време? В момента съм с 210.21.006 / 02-03-2009. И мога ли директно от телефона да обновя версията или трябва с кабел? И как да спра копчето по средата, защото пулсира постоянно?
Някой ще ми помогне ли да си инсталирам тази версия /300.21.012/, с която батерията на телефона държи повече време? Моля за помощ! Аз съм с 210.21.006 и батерията ми държи едва два дни при нормално, бих казал дори малко натоварване.
Здравейте, искам да попитам следното нещо:) Преди време ми падна телефона на копчето откъдето св вклю/изклю телефона, отидох при един приятел в сервиз и той каза че копчето е счупено и ми каза да потърся копче обаче никаде няма такива копчета някой може ли да ме насочи от каде мога да зема такова копче.
edit: Батерията също ми пада бързо от 10 дни насам съм го забелязал преди това всичко си беше наред. Разхода на енергия ми показва че е 0.14W което е безумно много а нямам нищо инсталирано.
От какво може да е това ?
Ако му направя ъпдейт дали ще се оправи ?
Благодаря предварително!
edit: Батерията също ми пада бързо от 10 дни насам съм го забелязал преди това всичко си беше наред. Разхода на енергия ми показва че е 0.14W което е безумно много а нямам нищо инсталирано.
От какво може да е това ?
Ако му направя ъпдейт дали ще се оправи ?
Благодаря предварително!
Инсталирах си 300.21.012. Батерията ми държи пак по два дни. Явно това са пълни глупости за смяната на фирмуеара и след това подобряването живота на батерията. От сервиз на М-тел в Стара Загора ми обясниха същото, а именно че това не променя живота на батерията. Ако все пак има адекватни предложения съм готов да ги чуя.