E71
Re: Nokia E71
Ако имаш инсталиран Garmin 5.хххх. то това е причината за бързото падане на батерията ти. Ако е така ми пиши за да ти кажа какво да направиш.
Направих хиляда неща, изчетох много, но батерията пак живее малко. Нямам нищо инсталирано, само енерджи профайлър и таскменаджер. Ходя по сервизи - никаква помощ не намерих там. Поне дайте предположение, според вас от телефона ли е или от батерията? На зор съм, няма ли някой с подобен проблем. Лошото е че дори след смяна на софта пак е същата работа. Това значи ли според вас че батерията е кофти?
niksan76, би ли споделил какво точно се прави че да не ти дърпа гармина батерия, с версия 5.00.50 съм. Някой ми беше казал, че по новите версии на гармина не правят проблема с батерията, но незнам???
Виж някой френд със същия модел и си сменете батериите за седмица (да не се товариш излишно със 70 кинта за оригинална). След това кръга на възможностите ще е доста по-малък. Успех!
Влизаш в настройките на Гармин: Tools/ Settings/ System/ Launch background service и там даваш enabled и затваряш Гармина. Сега пак влизаш в програмата и по същия път отиваш на същото място и избираш disbled.
Благодаря, но нямам познати с този модел. А какъв е кръга на възможностите след това ако да кажем не е от батерията?
10x rado_unwe, напрвих го, сега ще видя колко ще кара батерията :)
А само да кажа, аз преди това спрях този процес "trsauto..." ръчно чрез Jbaktaskmen и след тва направих това дето ми каза, сега проверих няколко пати и след пускане и спиране на гармин и го няма процеса, дано няма пробелми :|
А само да кажа, аз преди това спрях този процес "trsauto..." ръчно чрез Jbaktaskmen и след тва направих това дето ми каза, сега проверих няколко пати и след пускане и спиране на гармин и го няма процеса, дано няма пробелми :|
Точно така става както ти е обяснил rado. Пробвал съм го на n97 и работи, но щом си сложих Гармина и направих операцията не съм пробвал дали без нея ще ми кара по-малко батерията. Надявам се и при е71 да работи. На моята е71-ца съм с 5.00.40 и е ОК, но там го пробвах и без да направя това нещо караше по-малко. Не ми се занимава да слагам 5.00.50 въпреки че е за 1 мин. работа макс.
Ако не е от батерията, значи е от телефона:|
Предполагам, че в сервиз ще ти кажат. Може нещо да му дава накъсо, нямам представа.
П.С. Дайте един Гармин!
Предполагам, че в сервиз ще ти кажат. Може нещо да му дава накъсо, нямам представа.
П.С. Дайте един Гармин!
Като цяло перфектен телефон.Ползвам от няколко години само Е серия.
Имах лошият късмет да си купя Е71 от магазина на GLOBUL в С.........
Трети път го нося за софтуерен проблем и ги чакам да видя тия НЕЩАСТНИЦИ от сервиза,какво ще кажат.По договор би трябвало да ми подменят с нов( обаче,ако те преценят).Ама като ги знам тия от сервиза,какви са П......СИ.(angry)
Имах лошият късмет да си купя Е71 от магазина на GLOBUL в С.........
Трети път го нося за софтуерен проблем и ги чакам да видя тия НЕЩАСТНИЦИ от сервиза,какво ще кажат.По договор би трябвало да ми подменят с нов( обаче,ако те преценят).Ама като ги знам тия от сервиза,какви са П......СИ.(angry)