E71
Re: Nokia E71
за бг меню трябва да се смени продуктовия код, така се променят и символите по клавиатурата, т.е. трябва да си смениш и клавиатурата с кирилизирана, за това помисли дали искаш това
ползвам само nokia pc suite, ovi-то ме дразни мене, овито е по удобно за снимки, музика и тн, това за пренасянето на бекъпа може само ако си качиш бекъп файла на пощата примерно и си го сваляш на пс-то на което си правиш бекъпа
[Quote]"за бг меню трябва да се смени продуктовия код, така се променят и символите по клавиатурата, т.е. трябва да си смениш и клавиатурата с кирилизирана, за това помисли дали искаш това"[/Quote]
Това, което съветваш не е много основателно, след смяна на продуктовия код не се налага смяна на клавиатурата. QWERTY клавиатурата си остава QWERTY, просто се добавят и букви на кирилица на всеки бутон от qwerty-то. Използването на бъларско меню, не налага и използването на бутони със символи на кирилица, има много хора с българско меню, които не използват кирилица.
Това, което съветваш не е много основателно, след смяна на продуктовия код не се налага смяна на клавиатурата. QWERTY клавиатурата си остава QWERTY, просто се добавят и букви на кирилица на всеки бутон от qwerty-то. Използването на бъларско меню, не налага и използването на бутони със символи на кирилица, има много хора с българско меню, които не използват кирилица.
щом казваш... :) сменя се местото на запетайка, точка и тн символи, ест, че другото си остава
Днес ъпдейтнах софта на тела. Следващите дни ще споделя впечатления.
Това със "заспиването" на телефона когато ти затворят отсреща без да вдигнат май са го оправили от нокия. Няколко пъти го пробвах като звънях на другия телефон и нито веднъж не го направи. Интересно е дали са оправили проблема със забавянето когато ти вдигнат отсреща.
Аз не откривам промяна в държането при ползване след ъпдейта. Днес ми заби докато оставях гласово съобщение и се получи входящо повикване тела увисна за 10 -15 сек.
Забавянето си е налице. Никаква промяна в държането на телефона.
При мен забавянето е изчезнало. Преди малко пробвах същото упражнение с телефона на приятелката ми-няма никакво забавяне. Нещо друго обаче започна да ме притеснява. От обяд когато ъпдейтнах софта ми паднаха 2 чертички от батерията което е малко необичайно за живота и. Да не се окаже че новия ъпдейт скапва по бързо батерията, че ще се наложи да връщам старата версия.
Батерията се държи традиционно добре, може би си преинсталирал и ред приложения. Няма разлика при мен