E72
new start
колеги, на нов телефон, след старта, над джойстика мига малко "пликче" и не мога да го махна, някъде имаше пост с подобен проблем, но сега не мога да го намеря из форума, та въпросът ми е, някои има ли идея как да го махна, че доста ме изнервя вече- на Е71 нямах такова нещо?!
Re: new start
колега изтъркай СМС от памета на сим карата и ще се оправи
-
- Регистриран: 16 окт 2007, 01:12
Re: Nokia E72
Интересно ми е след като няма официално БЯЛ телефон E72 защо аз днес го гледах в магазина на PROXIMUS ? Цената на Е72 в момента е 349 Euro, малко надоло или нагоре според магаизините които я предлагат.
Сега искам да си купувам или Е71 или Е72 и се зачетох във форума, като първи телефон ползвам iPhone 3G 16Gb и съм много доволен от него. Има си само един сериозен кусур. Не може да отваря няколко приложения едновремено. та за това отново поглеждам към NOKIA
Сега искам да си купувам или Е71 или Е72 и се зачетох във форума, като първи телефон ползвам iPhone 3G 16Gb и съм много доволен от него. Има си само един сериозен кусур. Не може да отваря няколко приложения едновремено. та за това отново поглеждам към NOKIA
колега да не си гледал Е71 бял защото мисля че няма Е72 бял
На това ли казвате бял или това е сив? По принцип Е72 има два цвята, този който ти е на аватара/черен/ и този от снимката.
всъщност цветответе са 4-ри с пуснатия наскоро цвят amethyst. Това можете да видите и на официалният сайт на Nokia тук http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-e72
Чудя се, защо наистина не пуснат и бяла Е72, според мен ще е супер яка.
Чудя се, защо наистина не пуснат и бяла Е72, според мен ще е супер яка.
точно така четири са цветовете и то единия скоро го пуснаха лилав,сив,черен и златен какъвто притежавам в момента и сам много доволен бял никога е нямало това е бил Е71
-
- Регистриран: 16 окт 2007, 01:12
Ти като казваш, че не може да се ползва пълноценно навигацията, чуваш ли се ?
Аз го имам от преди 3 дена този телефон. Живея в Брюксел и едната ми работа е куриер експрес. Казвам ти, навигацията му разбива! Държи се по интелигентно от том том дори, само не ми хареса това, че все гледа да ме навре по големите пътища или да ме качи на ринга та да връткам километри, но като порових малко в настройките и, и като ги промених нещата се оправиха. Тази навигация ме закара вчера в някво малко село покрай Остенде, в една уличка дето на улица не прилича, та какво да говорим ?
Аз го имам от преди 3 дена този телефон. Живея в Брюксел и едната ми работа е куриер експрес. Казвам ти, навигацията му разбива! Държи се по интелигентно от том том дори, само не ми хареса това, че все гледа да ме навре по големите пътища или да ме качи на ринга та да връткам километри, но като порових малко в настройките и, и като ги промених нещата се оправиха. Тази навигация ме закара вчера в някво малко село покрай Остенде, в една уличка дето на улица не прилича, та какво да говорим ?
Навигацията наистина е добра, стига да има добри карти за региона. В Брюксел съм сигурен че няма проблеми :)
В България обаче, освен за София, няма свестни карти. Аз например съм от Варна и е пълна трагедия. Затова се налага да ползваме друг софтуер, Garmin например.
В България обаче, освен за София, няма свестни карти. Аз например съм от Варна и е пълна трагедия. Затова се налага да ползваме друг софтуер, Garmin например.
Съгласен. За там където има подробни карти, навигацията върши доста добра работа. Примерно за първи път пробвах Walk навигацията, когато трябваше да отида до новият ни офис в София, в който не бях ходил преди това. Знаех района, но точно сградата не. Сетвам адреса ръчно и само гледам навигацията. Не гледах улици и номера,като разчитах изцяло на навигацията. Минусът може би е, че малко бавно се update-ва настоящата позиция, но пък за сметка на това, когато навигацията каза че съм пристигнал до дестинацията, наистина бях пристигнал там където трябваше.
Относо Drive навигацията, сравних един маршрут от София до Хасково в Ovi Maps и Google Maps.
Ovi Maps много по-коректно ми калкулира маршрута като предложи и алтернативен такъв. Докато маршрута, които калкулира Google Maps не беше един от най-приоритетните, така да кажа.
Също така, от Nokia направиха един добър маркетиннгов подход, като пуснаха безлатно цялата навигация на Ovi Maps за Nokia E72 и няколко дурги модела (към които на скоро се присъедини и Е71).
Бих казал, че навигацията на Ovi Maps не е една от най-подробните или най-добрите в класа си, но определено е голям плюс да имаш такова нещо към телефона си.
Разбира се като всяка една навигация, е добре да се използва само като ориентир, за да не свършим на една от многото снимки в Интернет на кола в канавка :D
Относо Drive навигацията, сравних един маршрут от София до Хасково в Ovi Maps и Google Maps.
Ovi Maps много по-коректно ми калкулира маршрута като предложи и алтернативен такъв. Докато маршрута, които калкулира Google Maps не беше един от най-приоритетните, така да кажа.
Също така, от Nokia направиха един добър маркетиннгов подход, като пуснаха безлатно цялата навигация на Ovi Maps за Nokia E72 и няколко дурги модела (към които на скоро се присъедини и Е71).
Бих казал, че навигацията на Ovi Maps не е една от най-подробните или най-добрите в класа си, но определено е голям плюс да имаш такова нещо към телефона си.
Разбира се като всяка една навигация, е добре да се използва само като ориентир, за да не свършим на една от многото снимки в Интернет на кола в канавка :D