E72
Re: Nokia E72
Как се маркира текст в интернет браузъра с този телефон е72 ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
не знам дали някои има същия проблем, но с последният fw при опит за изпозлване на "Music Search" за гласово търсене на песен, изписва че гласовите команди се обновяват и затова не може да се стартира. Изтрих всички 2000 mp3-ки оставих само няколко и и търсенето проработи. Качих ги пак всичките и пак не работи. Ако някой се сблъсквал с подобно нещо, ще се радвам да сподели ако го е разрешил.
много добър телефон- имам го от около месец и само хубави неща мога да кажа за него. Силен сигнал на Wi-Fi, доста бързо писане на клавиатурата / при положение че има доста дебели пръсти/, добра батерия, софтуера- там нещата са ясни- много добър бизнес телефон. е ако имаше и кирилица щеше да е пълно щастието ама какво да се прави
Аз съм с Е5, който доколкото знам е Е72 с няколко липси.. Стандартно от магазина телефона си имаше [B]фонетична[/B] кирилица и в менюто и за писане на смс-и и мейли - навсякъде (за щастие на самата хардуерна клавиатура е напечатана само латинската азбука :)..
Нямам идея дали фирмуера от Е5 може да стане за Е72, но предполагам има специалисти тука или поне ентусиасти, които да пробват.
Успех
Нямам идея дали фирмуера от Е5 може да стане за Е72, но предполагам има специалисти тука или поне ентусиасти, които да пробват.
Успех
Cities на Нокия Е72
Здравейте,
имам едно въпросче към вас.
Прочетох почти цялата тема за телефона, но едно не разбрах.
Как точно да изтрия "cities" прочетох, че се изтрива от картата + още един файл, но кой е той ?
И след изтриването им ще имам ли проблеми с телефона ( предполагам не, но да попитам).
Благодаря ви.
имам едно въпросче към вас.
Прочетох почти цялата тема за телефона, но едно не разбрах.
Как точно да изтрия "cities" прочетох, че се изтрива от картата + още един файл, но кой е той ?
И след изтриването им ще имам ли проблеми с телефона ( предполагам не, но да попитам).
Благодаря ви.
-
- Регистриран: 14 окт 2010, 23:33
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
как ти дърпа пари?- от дата трафик ли?
аз съм с пакет от Глобул и стартирах GPS-а- отне му около 2 мин докато хване спътниците /казват че е нормално това/, а след това за секунди определя местоложението- обаче не дърпа трафик- ползва си GPS приемника и това е. Да си призная не съм го ползвал още за да пътувам от точка А до точка Б, но от това което забелязах- картата на Варна /където живея/ съвсем не е пълна- даже района в който бях когато го включих за първи път GPS-а въобще го няма на картата
аз съм с пакет от Глобул и стартирах GPS-а- отне му около 2 мин докато хване спътниците /казват че е нормално това/, а след това за секунди определя местоложението- обаче не дърпа трафик- ползва си GPS приемника и това е. Да си призная не съм го ползвал още за да пътувам от точка А до точка Б, но от това което забелязах- картата на Варна /където живея/ съвсем не е пълна- даже района в който бях когато го включих за първи път GPS-а въобще го няма на картата
колега трябва допълнително да си качиш картата БГ за да го използваш иначе е детайлна
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 10:41
здравейте!!!! и аз от скоро притежавам нокиа е72 white и мн и се радвам но има някой дребни неща който не мога да открия. първо на старата ми нокия като натисна при заключена клавиатура червената слушалка ми излиза часовника, а тук не го откривам, другото е че страничните бутони са само за уваличаване и намялаване на звука не могат ли да се настроят примерно при задаржане да се пуска камерата или нещо друго и най-дразнещото нещо е че от както съм го купила мига едно пликче на съобщенията на дисплея и не мога да го махна по никав начин изтрих всички съобщения и пак не става...ако някой може да ми помогне с простичките ми въпроси мн ще съм благодарна :);):P
при заключено положение натискаш джойстика и го задържаш, дисплея светва с часовника и основно инфо за смарта.
пликчето се маха меню-конторлпанел-modes-еmail notifications
бутоните можеха да се програмират с една програмка но не мисля че е нужно понеже има директен бутон за камерата който бутон ако не те устройва може да посочиш кой да бъде от менюто , персонализация.
пликчето се маха меню-конторлпанел-modes-еmail notifications
бутоните можеха да се програмират с една програмка но не мисля че е нужно понеже има директен бутон за камерата който бутон ако не те устройва може да посочиш кой да бъде от менюто , персонализация.