E72
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 17:05
Re: Nokia E72
Пише че има хронометър, ама няма.
При мен издържа 5 дни при следното натоварване:
- интернет през Wi-Fi- около 1 час на ден
- малко разговори около 20-30 мин. на ден
- проверка на 2 мейл адреса през 15 мин.- през цялото денонощие
- поне веднъж на 3-4 дни ползва GPS за около 30-40 мин.
- интернет през Wi-Fi- около 1 час на ден
- малко разговори около 20-30 мин. на ден
- проверка на 2 мейл адреса през 15 мин.- през цялото денонощие
- поне веднъж на 3-4 дни ползва GPS за около 30-40 мин.
благодаря ти и аз търсих ама не открих хронометър още веднъш благодаря
здравей мисля че двете програми едновременно не може да работят избери едната само като цяло и двете са едни и същи
Тези некадърници от Нокия няма ли най-накрая да пуснат програма за писане на кирилица с телефона? Някой ако желае - продавам моя за 300 лева, пълен комплект (включително стойка за автомобил), просто ми трябва телефон, поддържащ кирилица.
здравейте искам да попитам като от скайп не може да се провеждат видео разговори има ли друга такава чат програма която да предлага видео връзка
Моля за помощ-без видима причина ми отказа радиото/ефирното/.Преинсталирах телефона,за момент се включи и пак изчезна.Ако някой е имал такъв проблем-да помогне,моля!
Много моля за помощ!!! Постоянно ми мига долу едно пликче и не иска да се махне по никакъв начин! :( Изтрих си всички смс-и и продължава да мига и е много дразнещо! Нямам вече нито входящи, нито изходящи, нито никакви и пак мига!?!?! Много Ви моля да ми кажете какво да направя, че да спре! Къде ли не се зарових и нищо :(
постави друга сим карта ,ако с другата проблема го няма сим картата е за подмяна
Проблемът е решен! :) Просто сим картата е била пълна със смс-и без да знам, но не ми ги показва в кутията и от там е идвал проблемът!