E72
Re: Nokia E72
Днес ми показаха макет м М-тел. Казаха ми че другия месец стартира.
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Ето го 780 лв. ;);)(beer)
Къде си го видял? Няма го още по магазините.
Мда, гадни са нокиите, ама за работни телефони по-добро няма. Ако ти трябва играчка си вземаш нещо друго, ама ако ти трябва нещо дето няма да те занимава с рестарти, забивания и да се раглобява при всяко падане си вземаш Нокия. Аз бях фен на СЕ, после смених 4 покета, все от висок клас и откакто попаднах на Е90 се родих. Сега съм пуснал да се продава Е90то заради тая Нокия Е72, заради по бързия процесор, и сензорния бутон.
Относно сравнението с Е71, на мен лично не ми върши работа защото няма автофокус, а често ми се налага да снимам документи или пасажи от текст. Много се смях когато един консултатант в глобул ме убеждаваше, че има автофокус, човека двадесетина минути се мъчи да фокусира.
Относно сравнението с Е71, на мен лично не ми върши работа защото няма автофокус, а често ми се налага да снимам документи или пасажи от текст. Много се смях когато един консултатант в глобул ме убеждаваше, че има автофокус, човека двадесетина минути се мъчи да фокусира.
Да, няма, а Земята е спътник на Луната.
Е71 има автофокус. Натискаш 2 и фокусира.
Xa-xa няма автофокус , това е разработка на военните :D
Има автофокус... включва се чрез бутона 2
Това, консултанти освен да ти мънкат колко е изгодно да си на договор с еди си колко безплатни минути на разни тарифни планове :X ... повечкото незнаят спецификациите на гсм-ите (често при съвет и те си взимат жокери от каталозите си, където често има грешки), камоли да се боравят с гсм-ите :S
Има автофокус... включва се чрез бутона 2
Това, консултанти освен да ти мънкат колко е изгодно да си на договор с еди си колко безплатни минути на разни тарифни планове :X ... повечкото незнаят спецификациите на гсм-ите (често при съвет и те си взимат жокери от каталозите си, където често има грешки), камоли да се боравят с гсм-ите :S
Има авто фокус и колегата ти е написал от къде и как се активира.
Консултанта е бил прав
Консултанта е бил прав
-
- Регистриран: 12 май 2008, 17:35
Някой не си ли го купи вече?
Чакаме инфо за телефона.
Чакаме инфо за телефона.