E75

beagle
Регистриран: 08 дек 2008, 20:10

Re: Nokia E75

Мнение от beagle » 06 апр 2009, 20:16

ако като ги знам кви кожодери са 2 месеца след като излезе тук ще е към 600-650лв.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 07 апр 2009, 08:12

"Добър ден драги слушатели"

Сега ли чак усещате,че Нокия ви пеят тази песен вече повече от 3 години .. за съжаление проблема на Нокия винаги е бил,че никога не са се старали да направят перфектния телефон - просто правят някакъв предназначен за един какво си и тн .. просто този бизнес модел явно продава най-добре .. имало е изключения през годините,но определено това не им се отдава - нямат творческото мислене за това.

BLS Plovdiv
Регистриран: 13 апр 2007, 10:25

Мнение от BLS Plovdiv » 07 апр 2009, 09:07

Здравейте,

имам E71 малко преди да се появи и борсата на сайта. по- добър телефон съм нямал(ползвал сам какав ли не, като се започне от всичи от Е серията и Communicator' и ...). С тези размери толкова много опции няма. относно Е75 интересното е слайда наистина, но колегите от Русия направили някои тестове и преценете вие:

http://mobile-review.com/review/nokia-e75.shtml

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 07 апр 2009, 09:11

RAMSES, напълно съм съгласен с теб и въпреки отреицателното ми мнение за моделите на Нокиа от последната години, мисля че най-сполучливите им модели от началото на 2008 са от Е-серията. Аз до този момент само хубави неща четох, а съвсем скоро ще дойде и при насх сигурно. Тогава вече ще си правим сметка.

jafiso
Регистриран: 09 ное 2008, 18:03

Мнение от jafiso » 25 май 2009, 16:55

Здравейте, преди няколко дена ми попадна Е75. Не можах да си изградя някакво особено мнение. Нещото, което ми направи впечатление е, че задният капак на телефона ми се стори много крехък, а и звукът е леко слаб. Иначе е ок.

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 25 май 2009, 22:42

"...колегите от Русия направили някои тестове и преценете вие"

Виждам, че частично са полирали визията на менютата, но "бенчмарка" е в минус на "новия" модел. Едва ли човек прочел това ревю би си купил модела - слабо WiFi, слаба батерия като за набора функции и възможности, стария симбиан... явно се разчита на много ограничен кръг потребители, нуждаещи се от нокия със страничен слайд:)

ubitko
Регистриран: 30 юни 2007, 19:42

Мнение от ubitko » 18 фев 2010, 20:39

Здравейте , моля някои който има телефона да ми каже добре ли работи горе долу телефона. Как са снимките , бърз ли е с WI-FI то , как се държи батерията , стаббилно ли работи симбиана . Абе общо взето качествен ли е . И най важното което ме интересува е как е сглобката на корпуса и слайда работи ли добре , има ли луфтове. предварително благодаря за инфото(beer).!!!!

Джамбазов
Регистриран: 04 сеп 2008, 20:17

Мнение от Джамбазов » 05 апр 2010, 20:57

Аз ползвам това чудо вече 2 месеца. За сглобката, слайда е стегнат, ползвам го често, не хлопа. Изпадна му никела на слушалката, мой колега има същия и на неговата слушалка изпадна, лепи се наново (ако го намериш).
Много му е тих звука на високоговорител. Клавиатурата е удобна, бутоните има добър респонс, малко е тегаво да натискаш горния ред на бутоните на пълната клавиатура, опират ти пръстите в горния панел. Рестартира се по често отколкото бих искал и забива понякога. За да не стане грешка, в сравнение с уиндолс телефон, андроид или подобен забива много по малко и е мнооого по бърз. Просто моите изисквания са големи. Тук е момента да кажа, че имам по около час разговори на ден, постоянно включен ГПРС, и поне половин час браузване или поща и т.н.
WI-FI го ползвам много рядко, предпочитам ГПРСа, иначе се закача, работи стабилно, През скайфаяра плейва ютуб стабилно и т.н.
На това натоварване батерията изкарва около ден. Хубавото е, че зарежда бързо. Снима задоволително за телефон, но на светло, на тъмно е мнооого зле.
За парите си е повече от добре за мен. Ако нещо друго те интересува, питай.

goldiea
Регистриран: 27 юли 2006, 17:52

Мнение от goldiea » 11 дек 2010, 22:31

изглежда добро телефонче

Отговори