E90 Communicator
Re: Nokia E90
Има кирилизация само на руски.
-
- Регистриран: 11 апр 2008, 19:45
Не съжалявам че съм вече с него:) уникален комуникатор. Бих посъветвал който се чуди да не го мисли много има всичко необходимо -телефон за работа, не за забавления -за второто има HTC,IPhone за игрички и други глупости.
Гледането на филмчета на 4 инчовия екран е удоволствие и забавление,четенето на книжки също със ZXReader, навигацията също на големия екран -Sygic,Garmin mobile xt,NDrive,Ovi Maps -всичките работят прекрасно на вътрешния екран.
Писаниците за слаб GPS бла-бла са пълни глупости с последния фирмуер 400.XXX.
Гледането на филмчета на 4 инчовия екран е удоволствие и забавление,четенето на книжки също със ZXReader, навигацията също на големия екран -Sygic,Garmin mobile xt,NDrive,Ovi Maps -всичките работят прекрасно на вътрешния екран.
Писаниците за слаб GPS бла-бла са пълни глупости с последния фирмуер 400.XXX.
Мисля че е крайно време да го ъпдейтнат, все пак са минали 3 години, за времето си беше хит но сега...:)
-
Че какво му е сега -невиждам да има нещо ново като техология от 2007г. насам да не го поддържа-
2G,2.5G,3G,3.5G-стандартите си ги поддържа че и вграден GPS има, прилична камера,доста добър запис на видео благодарение на видеоускорителя - и пак на него пълна поддръжка на видео драйверите от вградения Real Player,програми за Symbian бол, напълно отворена операционна система от няколко месеца. Пълно куерти клавиатура не като на N97, за мене лично доста удобна. Да не споменавам за металния корпус на целия телефон и липсата на евтина пластмаса :-).
Комичното даже е че телефоните(по новите) ми се броят на пръстите на едната ми ръка -HTC HD2,EVO4G,Toshiba tg01,Motorola millestone които са с дисплей 4 инча че и по голям. Да не казвам че на пазара Nokia все още нямат телефон с размери близки до 4" -изключвам старите интернет таблети -те не са телефони с главно Т.
Накратко един стандартен телефон с външния дисплей+ един mini Netbook с вътрешния.
Не случайно сега гледам в борсата тук че 3-ма продават и 3 ма търсят да закупуват на ниска цена около 250лв с гаранция :-)
2G,2.5G,3G,3.5G-стандартите си ги поддържа че и вграден GPS има, прилична камера,доста добър запис на видео благодарение на видеоускорителя - и пак на него пълна поддръжка на видео драйверите от вградения Real Player,програми за Symbian бол, напълно отворена операционна система от няколко месеца. Пълно куерти клавиатура не като на N97, за мене лично доста удобна. Да не споменавам за металния корпус на целия телефон и липсата на евтина пластмаса :-).
Комичното даже е че телефоните(по новите) ми се броят на пръстите на едната ми ръка -HTC HD2,EVO4G,Toshiba tg01,Motorola millestone които са с дисплей 4 инча че и по голям. Да не казвам че на пазара Nokia все още нямат телефон с размери близки до 4" -изключвам старите интернет таблети -те не са телефони с главно Т.
Накратко един стандартен телефон с външния дисплей+ един mini Netbook с вътрешния.
Не случайно сега гледам в борсата тук че 3-ма продават и 3 ма търсят да закупуват на ниска цена около 250лв с гаранция :-)
Искам да ви попитам има ли някакъв вариант, да използвам телефона с мишка, през усб-то или по някакъв друг начин, ако съществува такъв де!? :( Просто искам да свържа мишка към този джиесем!?
Ако някой знае дали е възможно това нека сподели! Благодарая!
Ако някой знае дали е възможно това нека сподели! Благодарая!
-
Да може. Наскоро гледах видео на човек играещ Quake3 с блутут мишка
http://www.youtube.com/watch?v=haefkxxq2Fg
Quake 3 Arena on Nokia E90 + Bluetooth Mouse Logitech V470
Quake III Arena on Nokia E90 with Logitech bluetooth mouse
http://www.youtube.com/watch?v=Za9dL68k8qc
http://www.youtube.com/watch?v=haefkxxq2Fg
Quake 3 Arena on Nokia E90 + Bluetooth Mouse Logitech V470
Quake III Arena on Nokia E90 with Logitech bluetooth mouse
http://www.youtube.com/watch?v=Za9dL68k8qc
-
За писането на кирилица вече има решение чрез външна програма - translit
Накратко пише се на латинеца след което програмата го конвертира на кирилица. Копира се текста след което се поставя там където е необходимо(смс,документ или др.). Уникален бизнес комуникатор 8)
Накратко пише се на латинеца след което програмата го конвертира на кирилица. Копира се текста след което се поставя там където е необходимо(смс,документ или др.). Уникален бизнес комуникатор 8)
някой качвал ли е сертификат ,за да ползва банкиране?
-
Доколкото съм чувал има програма за онлайн банкирането но никога не съм го ползвал.
Някой има ли идея за подходящ калъф ?
Оригиналният ми сдаде багажа :)
Оригиналният ми сдаде багажа :)