EISA избра Nokia N93 за мултимедиен телефон на годината
EISA избра Nokia N93 за мултимедиен телефон на годината
Браво на Нокия за модела N93
Европейската асоциация EISA определи титлата "най-добър мултимедиен телефон" за периода 2006-2007 година да бъде връчена на Nokia N93. Според 52-членното жури, съставено от журналисти от водещи фото-, видео-, аудио- и списания за мобилна техника в 18 страни от континента, причините за избора се крият в отличните фото- и видеокачества на телефона плюс разширените му възможности за комуникация. Нареченото от тях "чудесен пример на мултимедиен компютър" устройство получи и добри оценки по отношение на възможностите за видеоредактиране и печат и използването му като мултимедиен плеър. Наградите на EISA ще бъдат връчени на 1 септември.
Ето това жури от водещи списания за мобилна техника показва ясно кой телефон е най добрият с най добри фото и видео качества
Европейската асоциация EISA определи титлата "най-добър мултимедиен телефон" за периода 2006-2007 година да бъде връчена на Nokia N93. Според 52-членното жури, съставено от журналисти от водещи фото-, видео-, аудио- и списания за мобилна техника в 18 страни от континента, причините за избора се крият в отличните фото- и видеокачества на телефона плюс разширените му възможности за комуникация. Нареченото от тях "чудесен пример на мултимедиен компютър" устройство получи и добри оценки по отношение на възможностите за видеоредактиране и печат и използването му като мултимедиен плеър. Наградите на EISA ще бъдат връчени на 1 септември.
Ето това жури от водещи списания за мобилна техника показва ясно кой телефон е най добрият с най добри фото и видео качества
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Re: EISA избра Nokia N93 за мултимедиен телефон на годината
Не знам какво става, обаче в последно време само Нокиа гледам, че печелят разни награди... Че даже и за дизайн :D
NAI-NAKRAYA IZLEZE TELEFON KOITO IMA VSICHKO NEOBHODIMO, ILI POCHTI VSICHKO. LIPSVA MU GPS, NO DOKOLKOTO ZNAM NOKIA PRODAVAT BLUETOOTH MODUL, KOITO SE SVARZVA S NEGO. AKO PAK IMA PRILOJENIE ZA PSEVDO GPS ( ORIENTIRANE PO KLETKITE NA OPERATORA) OSHTE PO-DOBRE. SONYERICSSON IMAT TAKOVA V SAITA SI I STRUVA NYAKADE KAM 3 POUND-a.
KATO STANA DUMA ZA SE NE BIH PREPORACHAL K800i, ZASHTOTO MOYAT SE SKAPA NAPALNO SAMO ZA 10 DNI. BESHE SI BUGGAV OT SAMOTO NACHALO. DANO N93 DA NE E !
KATO STANA DUMA ZA SE NE BIH PREPORACHAL K800i, ZASHTOTO MOYAT SE SKAPA NAPALNO SAMO ZA 10 DNI. BESHE SI BUGGAV OT SAMOTO NACHALO. DANO N93 DA NE E !
Деннох какво очакваш от телефон без Операционна система?
Аз лично съм бил с 3 СЕ и сам много разочарован!!
S700,T610,Z600
бъгави до побъркване
скапаха се още първият месец.
Сега съм с Нокия N70 от два месеца абсолютно никакви проблеми ти казвам.
невярвам N93 да създаде някакви проблеми.
Друго си е simbyana
9.1
вземи си N93 и сподели впечетления
Аз лично съм бил с 3 СЕ и сам много разочарован!!
S700,T610,Z600
бъгави до побъркване
скапаха се още първият месец.
Сега съм с Нокия N70 от два месеца абсолютно никакви проблеми ти казвам.
невярвам N93 да създаде някакви проблеми.
Друго си е simbyana
9.1
вземи си N93 и сподели впечетления
"В един човек всичко трябва да бъде красиво:и лицето, и облеклото, и душата, и ума."
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
N93 е телефона който наистина заслужава наградата дори и да не прави перфектни снимки.
Интересно как ти издържа тази бавна Нокия, И какви бъгове си намерил с тези три телефона на СониЕриксон? Аз от 2 години ди ползвам К700 знам че си има 2 проблема, които са отстранени при К750, последната Нокия от която съм доволен и пак бих си купил е 6310.
Nikoga ne sam polzval telefon s operazionna sistema no dokolkoto znam pri tiah problema e che kachvat virusi kato computrite. Shte si kupia N93 nezavisimo ot zenata i vsichko drugi nedostatazi koito se iztukvat- kato ne dotam kachestvenite snimki naprimer. Shte se opitam da dam i obektivna ozenka. A shto se otnasia do videozapisa s N93 mislya che nyama kakvo poveche da se jelae- koito iska moje da vidi na adres http://www.mobile-review.com/review/nokia-n93.shtml
SE K800i- pravi perfectni snimki naistina osobeno ako si napravish rachni nastroiki , a ne vsichko na avtomatichen rejim i svetkavizata mu e mnogo silna- osetyava 3-3,5 m. v palna tamnina. Dobra duma i za serviza na GERMANOS - moje da proverish po telefona kakuv e problema s gsm-a ti, kakvo e praveno s nego i koga shte e gotov. Ostava da vidia i kachestvoto na remonta ( preinstalazia na softwear-a ) I tova e vse pak neshto v darjavata na bezchestieto i loshite uslugi.
SE K800i- pravi perfectni snimki naistina osobeno ako si napravish rachni nastroiki , a ne vsichko na avtomatichen rejim i svetkavizata mu e mnogo silna- osetyava 3-3,5 m. v palna tamnina. Dobra duma i za serviza na GERMANOS - moje da proverish po telefona kakuv e problema s gsm-a ti, kakvo e praveno s nego i koga shte e gotov. Ostava da vidia i kachestvoto na remonta ( preinstalazia na softwear-a ) I tova e vse pak neshto v darjavata na bezchestieto i loshite uslugi.
И аз бих си го купил N93
можеби след нова година нека поне 1000 лева да стане
можеби след нова година нека поне 1000 лева да стане
Антон Палвович Чехов
Антон Палвович Чехов
Ех Аполоне, защо си толкова "промит" мозък?!? Как може да пишеш такива неща? СЕ Т610, С700 били бъгави?? Ако си си купил тези телефони правени в гаража на чичо Син Съжуа какво очакваш или разкодирани от "специалисти"? Година и половина ползвах ( и не само аз) Т610 и от тогава( още около год. и половина) на човека, на който го продадох няма НИКАКВИ проблеми с него! Такова мнение споделят почти всички потребители на този модел...сори за късмета ти
Tzenata na N93 po moi prognozi shte e pod 1000lv. oshte predi Koleda.