Кога и на каква цена да очакваме Nokia N8?
Re: Кога и на каква цена да очакваме Nokia N8?
Я прочети тука кое е смартфон и кое не - http://en.wikipedia.org/wiki/Smartphone
@jamesjames
Symbian я има много преди андроид да е бил дори замислен ... не ни обяснявай и "отваряй" очите. Както казаха - ползвай си пластмасовата играчка и не ни занимавай.
Symbian я има много преди андроид да е бил дори замислен ... не ни обяснявай и "отваряй" очите. Както казаха - ползвай си пластмасовата играчка и не ни занимавай.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Galaxy S е 429 евро без договор. Не бих дала 459 за нокията. [/Quote]
Някой да те кара насила да си купуваш нокиата? Май не! Купи си Галакси и му се радвай,а не ми обяснявай кой колко струвал. За всеки влак си има пътници.
Някой да те кара насила да си купуваш нокиата? Май не! Купи си Галакси и му се радвай,а не ми обяснявай кой колко струвал. За всеки влак си има пътници.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Май наистина си прав-Нокиа ще изкарат модел с няколко месеца закъснение,който с нищо няма да превъзхожда конкурентните модели на другите компании.На всичкото отгоре се очаква и на цена,която буди само усмивки,с оглед на предполагаемата цена на Галаксито след няколко месеца...
Нокиа не върви на добре и хубаво,че чувствително намали цените на телефоните си,иначе пазарните им резултати щяха да са отчайващи!
А и като гледам сравнението на Галакси С и Нокиа Н8:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2032&sub=compare&producer_id_2=45&id_2=2041&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8
Е,няма много място за сравнение сякаш...
Нокиа не върви на добре и хубаво,че чувствително намали цените на телефоните си,иначе пазарните им резултати щяха да са отчайващи!
А и като гледам сравнението на Галакси С и Нокиа Н8:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2032&sub=compare&producer_id_2=45&id_2=2041&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8
Е,няма много място за сравнение сякаш...
Аз така или иначе такива пари за който да е телефон, никога няма да дам, така че преценката ми е доста трезва на този етап. ;)
За тухлета и тем подобни, пиши в темите за 5800 и Н97, там по ще вървят тези определения.:D
За функционалността, смешно е просто...(cyber)
А иначе, ако един до друг сложим черния или сребристия вариант на Н8 и галакси, самсунга ще изглежда като пълна евтиния...Да не говорим пък ако тръгнем да ти държим заедно, какво ще бъде усещането за качество...;)
За тухлета и тем подобни, пиши в темите за 5800 и Н97, там по ще вървят тези определения.:D
За функционалността, смешно е просто...(cyber)
А иначе, ако един до друг сложим черния или сребристия вариант на Н8 и галакси, самсунга ще изглежда като пълна евтиния...Да не говорим пък ако тръгнем да ти държим заедно, какво ще бъде усещането за качество...;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
@jamesjames
Извинявай,без да се обиждаш,но по-тъпа тема не съм чел тук някога.... не е нужно да коментираме кой ще си купи Н8 или Галакси. Всеки си преценява сам за себе си кое е най-добро за него.
Извинявай,без да се обиждаш,но по-тъпа тема не съм чел тук някога.... не е нужно да коментираме кой ще си купи Н8 или Галакси. Всеки си преценява сам за себе си кое е най-добро за него.
Сещам се едно врме как се опитвах да убедя познати, че Nokia 6630 е много по-добър телефон от 6600. Отвръщаха ми : "То и 6600 си ми върши същата работа". Тогава нямаше софтуер, които да изисква мощност от смартфона и единствено PDF файловете се отваряха по-бързо на Nokia 6630. Сега обаче, редом със Symbian има и други операционни системи с по 50 000 и повече приложения за тях и се вижда какво би трябвало да може един съвременен смартфон. Съответно е възможно да се сравни N8 със конкурентните предложения. При тези сравнения се оказва че N8 отстъпва при хардуера не в проценти, а в пъти. Разликата в производителността на процесора между N8 и Galaxy S е горе-долу такава каквато е разликата между Intel Celeron M и Core i5. Ако някой днес иска да си купува лаптоп с Celeron M, ами нека да заповяда. Единствено бих възразил срещу това да се препоръчва на други хора.
Първо: С какво Омниа ХД и Сатио превъзхождат Н8, особено от гледната точка на смартфон? С липсата на Симбиан-маркет като Ови? Или с несъвместимостта с редица приложения, писани за Нокия Симбиан?
Второ: спрете да сравнявате Симбиан и Андроид. Те са конкуренти единствено на база сравнението по пазарни дялове. МееГо ще бори Андроид във високия клас, не Симбиан. От тая гледна точка, а и от доста други, Галакси няма нищо общо с Н8.
Второ: спрете да сравнявате Симбиан и Андроид. Те са конкуренти единствено на база сравнението по пазарни дялове. МееГо ще бори Андроид във високия клас, не Симбиан. От тая гледна точка, а и от доста други, Галакси няма нищо общо с Н8.
Въобще как се репчите пред фактите не мога да разбера?
Самсунга е скъпа пластмасова играчка, която макар и с яки характеристики([i]НА ХАРТИЯ[/i]) е в пъти по-малко функционална от N8.;)
И стига с това, че Нокиата била колкото самсунга като цена.
В момента цената която има е за [u]предварителна поръчка[/u] и пак можеше да се намери за по-евтино от колкото струва галаксито, както е излязло вече от доста време.(yes)
Самсунга е скъпа пластмасова играчка, която макар и с яки характеристики([i]НА ХАРТИЯ[/i]) е в пъти по-малко функционална от N8.;)
И стига с това, че Нокиата била колкото самсунга като цена.
В момента цената която има е за [u]предварителна поръчка[/u] и пак можеше да се намери за по-евтино от колкото струва галаксито, както е излязло вече от доста време.(yes)
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
Я, мерцедеса на Нокиа всъщност само струвал колкото такъв, но на практика изглеждал и се движел като каручка :)