Koga SE 6te dostignat NOKIA?
-
- Регистриран: 06 юни 2006, 18:54
Re: Koga NOKIA nadminaha SE?
da opredeleno =)
Re: Koga NOKIA nadminaha SE?
prav si zil555!
Re: Koga SE 6te dostignat NOKIA?
mkSilver може и да си имал К750 , но определено батерията държи повече от тухлофона ( симбиан ) .
Моя изкарва 6 дни , ако не си играя на игрите и не прехвърлям нищо ( но аз си играя игри и прехвърлям файлове , докато не спадне поне на половина )
Ако ти си играеш толкова със смартфон , колкото аз на моя телефон , той ( смартфона ) и 1 ден няма да ти изкара .
Моя изкарва 6 дни , ако не си играя на игрите и не прехвърлям нищо ( но аз си играя игри и прехвърлям файлове , докато не спадне поне на половина )
Ако ти си играеш толкова със смартфон , колкото аз на моя телефон , той ( смартфона ) и 1 ден няма да ти изкара .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Br centur mnogo si prav i za tova te pozdravqvam!
Sorry Ericsson nikoga nqma da dostignat NOKIA!SE ne e telefon tova e edna skupa igra4ka dori i za igra4ka nestava,dori i za mp3 player nestava!A za izdrajlivost na bateriq nqma kakvo da sporim za6toto Nokia ima modeli koito im izdurja bateriqta 10 dni bez zarejdane a SE ne!Kogato Se izvadi takuv model togava moje da govorite!Cenata na SE moje da e po malka po ot tazi na NOKIA za6toto NOKIA durji na ka4estvo i telefonite im struvat dokato SE im padat postoqnno cenite za6toto sa BOKLUCI!
Awe ei ti mai si misli6 4e SE e nai-velikiq telefon!Kogato subere6 pari i si kupi6 istinski telefon togava govori!A sega zemi si trai i ne xvali SORRY ERICSSON
AWE SME6KO ZEMI SI KUPE ISTINSKI TELEFON NE MI HVALI SORRY ERICSSON ZA6TOTO TOVA NE E TELEFON A E BOKLUK ZA KOITOSI DAL MN PARI!A KUPI EDNA TUHLAI Q SRAVNI SUS NOKIA I NAMERI PRILIKA!NO PONEJE TE E QD 4E NOKIA E NOMER 1 I GOVORI6 TUPOTII!
awe mn golqmi ste razbira4i we
sme6nici hodete se grumnete kato nerazbirate ot telefoni nedeite se izlagate
sme6nici hodete se grumnete kato nerazbirate ot telefoni nedeite se izlagate
Podkrepiam te BMWM6 :-) Evala .. napylno si prav;]
centur e molq ti se nqma da te laja!!! Durvofona mu karashe bateriata mnoo po-malko ot kolkoto na smartphone-a na Nokiata!
Fakt!
Prosto ne mi hvalete bateriite na SE,
fakt e che NOKIA sa nai-izdrujlivi!
Fakt!
Prosto ne mi hvalete bateriite na SE,
fakt e che NOKIA sa nai-izdrujlivi!