Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Re: Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Moje da ste fenove na Nokia,no pak ako telefon na Nokia e po-losh ot tel na sapernika mu SE PONE SI GO PRIZNAITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Случайно да съм казал ( цитирам -> "4e SE e nai-velikiq telefon!" ) ?????????????????
Нещо не ти е в ред главата , отиди на лекар .
Просто като цена , функции и качество са много по-добре от която и да е тухла .
Кажи ми една нокиа БЕЗ СИМБИАН да има 2 мегапиксела камера , да има ГОЛЯМ качествен дисплей и КРАСИВА форма , без малко да забравя на НИСКА ЦЕНА ?????? ---->>> има ли такова чудо , няма , тогава не ми говори за кой бил номер 1 , 2 или 3 ...
Защо тухлокия правят само симбиан телефони , обикновен и лек телефон не могат ли да направят ( освен 6230 ) ????? Я ми кажи защо няма обикновен телефон на нормална цена като другите апарати ???????
Точно там е разликата със СЕ , те правят обикновени телефони на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ , а не всичките да са симбиан на НЕдостъпни цени .
Нещо не ти е в ред главата , отиди на лекар .
Просто като цена , функции и качество са много по-добре от която и да е тухла .
Кажи ми една нокиа БЕЗ СИМБИАН да има 2 мегапиксела камера , да има ГОЛЯМ качествен дисплей и КРАСИВА форма , без малко да забравя на НИСКА ЦЕНА ?????? ---->>> има ли такова чудо , няма , тогава не ми говори за кой бил номер 1 , 2 или 3 ...
Защо тухлокия правят само симбиан телефони , обикновен и лек телефон не могат ли да направят ( освен 6230 ) ????? Я ми кажи защо няма обикновен телефон на нормална цена като другите апарати ???????
Точно там е разликата със СЕ , те правят обикновени телефони на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ , а не всичките да са симбиан на НЕдостъпни цени .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
или да не целия телефон лош, а само оделен компонент
BRAVO CENTUR ZATAPI NOKIA@!
според цената вече ги минаха
така си е нокиа прави батерийте
когато
BALCHO
намери инфо в сайта на Глобул за новата им промоция:))
май ще има да търси ли търси ама нека нали иска да му е трудно:)
BALCHO
намери инфо в сайта на Глобул за новата им промоция:))
май ще има да търси ли търси ама нека нали иска да му е трудно:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Никога не съм успорил това. Напротив и аз мисля точно като теб. Затова казвам, че няма смисъл някой си да ми казва каккъв телефон да си купя. Защото каквото и да си вземеш не е никаква гаранция. Въпроса е какво искаш да има в телефона ти и какво ти е нужно и естествено дали ти харесва на външен вид.
Няма значение , че при твой приятел даден модел телефон работи перфектно и не му прави проблеми, ти можеш да се подлъжеш по това и да си купиш този модел. И после като се прецака след месец, какво ще правиш. Като си говорил например наляво и надясно колко велик е твоя телефон. Като аполон например. Той е чиста проба фурнаджийска лопата, извърта се на където му е удобно. Преди беше големия защитник на Вивател, тука един куп теми беше изсипал за тях и за това колко ниски цени щели да предложат и как щели да разбият конкуренцията. А сега какво Мтел станаха голямата работа. Разбирате ли за тоя човек е "луда работа", че снощи говорил 4 часа на аванта. И кво от това аз по цял ден си говоря по колкото ми душа иска ама не го навирам в лицата на хората. Какво да говоря няма смисъл, те умните хора се усещат без да им се говори, а Аполон не знам вече колко хора се опитаха да му обяснят някои неща по културен начин, ама не. Еми какво да се прави това комплексите и простотията са най- лошите врагове на човека.
Няма значение , че при твой приятел даден модел телефон работи перфектно и не му прави проблеми, ти можеш да се подлъжеш по това и да си купиш този модел. И после като се прецака след месец, какво ще правиш. Като си говорил например наляво и надясно колко велик е твоя телефон. Като аполон например. Той е чиста проба фурнаджийска лопата, извърта се на където му е удобно. Преди беше големия защитник на Вивател, тука един куп теми беше изсипал за тях и за това колко ниски цени щели да предложат и как щели да разбият конкуренцията. А сега какво Мтел станаха голямата работа. Разбирате ли за тоя човек е "луда работа", че снощи говорил 4 часа на аванта. И кво от това аз по цял ден си говоря по колкото ми душа иска ама не го навирам в лицата на хората. Какво да говоря няма смисъл, те умните хора се усещат без да им се говори, а Аполон не знам вече колко хора се опитаха да му обяснят някои неща по културен начин, ама не. Еми какво да се прави това комплексите и простотията са най- лошите врагове на човека.
най важното за мне е да не се разваля на 2-3 месец след употреба.
като искате много леки и тънки дръвчета ами земайте ве
ама после да не ревете като са бъгави и се развалят лесно!!!
като искате много леки и тънки дръвчета ами земайте ве
ама после да не ревете като са бъгави и се развалят лесно!!!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
ne koga SE shte nastignat nokia,akoga Nokia shte nastignat SE po razmeri na telovete!!!?>???????