Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Spored men kam 7560 godina
Re: Koga SE 6te dostignat NOKIA?
Hei ne se ebavai s SE-to.nqma da q dostignat ,zashtoto nqma da im stigne vremeto na jivot na Zemqta.OKOLO 10000000000000000000000000000000000godini!!
Те отдавна са я минали по камери , издръжливост на батерията и ЛЕКОТА на телефона с много функции и да не забравям на последно място Цена .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
che vyprosa triabva da se postavi po slednia nachin
zashto xorata obichat tuxli?
ne moga da razberia e estestveno che SE niama da dostignat nokia
che samo edna firma triabva da mi pravi tuxli zashto i SE da pochvat
zashto xorata obichat tuxli?
ne moga da razberia e estestveno che SE niama da dostignat nokia
che samo edna firma triabva da mi pravi tuxli zashto i SE da pochvat
Ha po skoro koga li Nokia 6te dostigne SE 6toto Nokia Sa Tuxliiiiiiiiiiiiiii kolkoto i da si fen na Nokia mnogo dobre znae6 4e sa Tuhli!!
moje bi NIKOGA
hahAHa SE sa minali nokia po izdrujlivost na bateriata... AhHAhaAH :) SmeH! 2 primera:
1. Az imam za vtori tel NOKIA 7210 , telefona mi e na 2 godini i polovina,bateriata mi durji 5 dni-kazano i dokazano!FAKT
2. Edin priatel ima T68i - pak na 2 god i neshto .. bateriata mu durji 2-3 dni ..Zashto li?
Vtori primer:
1. purviq mi tel e N70 - zashto bateriata mi durji 2 dni- a za smartphone e qsno che durjat malko bateriite.
2. SE K750i zashto kogato go imah mi durjeshe den ? vseki den go zarejdah?A ne e smartphone?
Otgovor: Shtoto moje bi SE sa s po-izdrujlivi baterii??
ooo da i az taka si misleh ama v nqkoi drug jivot! Za cameri i takiva gluposti,moje nqkoi modeli da sa s po-dobri kameri , no za bateriq shte sporq do posledno!!!
PS nqkoi moje da kaje,che toq sus t68i govori poveche..naprotiv.Toi e na vaucher az na smetka.Moq tel e na mnogo poveche chasove razgovori. I tova e fakt!:-)
1. Az imam za vtori tel NOKIA 7210 , telefona mi e na 2 godini i polovina,bateriata mi durji 5 dni-kazano i dokazano!FAKT
2. Edin priatel ima T68i - pak na 2 god i neshto .. bateriata mu durji 2-3 dni ..Zashto li?
Vtori primer:
1. purviq mi tel e N70 - zashto bateriata mi durji 2 dni- a za smartphone e qsno che durjat malko bateriite.
2. SE K750i zashto kogato go imah mi durjeshe den ? vseki den go zarejdah?A ne e smartphone?
Otgovor: Shtoto moje bi SE sa s po-izdrujlivi baterii??
ooo da i az taka si misleh ama v nqkoi drug jivot! Za cameri i takiva gluposti,moje nqkoi modeli da sa s po-dobri kameri , no za bateriq shte sporq do posledno!!!
PS nqkoi moje da kaje,che toq sus t68i govori poveche..naprotiv.Toi e na vaucher az na smetka.Moq tel e na mnogo poveche chasove razgovori. I tova e fakt!:-)
-
- Регистриран: 06 юни 2006, 18:54
Koga NOKIA nadminaha SE?
Koga NOKIA nadminaha SE?
OTDAVNA!!!!
OTDAVNA!!!!
awe izvoda e che nikoga nqma da gi stignat!
Re: Koga NOKIA nadminaha SE?
4e koga sa gi nadminavali?
NIKOGA,6toto Nokia vinagi sa bili otpred!
NIKOGA,6toto Nokia vinagi sa bili otpred!