Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Може да снима или само в 5 Мп или в 5Мп. + 34Мп.Има избори на формат 16:9 или 4:3.Една 34 Мп. снимка е около 12 Мб.Ако има много светлина стават и по 17 Мб.(woo)
Е, щом има тази опция е добре, но с почуда разбрах, че няма 8 МП... Ако някой може да даде обяснение, защо са орязали така камерата да сподели.
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Това ще е следващипт ми апарат.Отличен е (yes)
-
- Регистриран: 01 окт 2013, 11:05
Искам да попитам ако някой има представа как е при уиндоус нещо за фейсбук приложението. Може ли в чата да се пращат гласови съобщения или пък да направиш на момента снимка и да я пратиш.. Не е важно, но ще си купя телефона и ми е интересно :D поздрави! :D
Колега koleda ,сега записах 4-та година в ТУ-то София и ще пътувам често .Ако искаш , има как да по снимаме, ако си някъде наблизо при студентски ;]
Студентски град е добре.Ще ти пратя на лични тел да ми звъннеш и да се уговорим.След това ще сложим снимките тук
-
- Регистриран: 16 яну 2012, 19:12
някой има ли представа защо на кутията на телефона пише 909.1/1020 и дали ще има кутии само с надпис 1020, странно е също, че на страницата на вносителя има и двата модела отделно - NOKIA LUMIA 909.1 BLACK и NOKIA LUMIA1020 BLACK
Нещо няма май голям интерес за този телефон като гледам.Понеже смятам да си го взимам и искам да прочета повече мнения от собствениците на този модел,но много слабо се движат нещата в този раздел.Ако го има още някой ще съм благодарен ако постне мнение за телефона(beer)
[B]checha[/B]
Кажи какво те интересува и ще се опитам да ти отговоря.Не е проблема в интереса към телефона а в цената му.
Вече свиквам с тел и нещата не изглеждат толкова объркани както в началото.Има дребни неща които трябва да се пипнат но не е страшно.Като гледам в новия ъпдейт някои вече са оправени.След ползване на Симбиян,iOS,WP,и малко Android, най-удобна за работа си остава Симбиян.Поне за мен :)
Иначе доста съм разочарован от клиповете на тъмно.Едно че трудно фокусира а и клиповете стават доста тъмни.Сравнявам го пак със айфон 4s.Разликата е малка но все пак при 4s се виждат повече неща.При нокията е по детайлно но и малко по-тъмно.Странно ми е това защото при снимки нокията е на светлинни години пред 4s.
Кажи какво те интересува и ще се опитам да ти отговоря.Не е проблема в интереса към телефона а в цената му.
Вече свиквам с тел и нещата не изглеждат толкова объркани както в началото.Има дребни неща които трябва да се пипнат но не е страшно.Като гледам в новия ъпдейт някои вече са оправени.След ползване на Симбиян,iOS,WP,и малко Android, най-удобна за работа си остава Симбиян.Поне за мен :)
Иначе доста съм разочарован от клиповете на тъмно.Едно че трудно фокусира а и клиповете стават доста тъмни.Сравнявам го пак със айфон 4s.Разликата е малка но все пак при 4s се виждат повече неща.При нокията е по детайлно но и малко по-тъмно.Странно ми е това защото при снимки нокията е на светлинни години пред 4s.
Така е.
Тези от Германос се уляха.
Тези от Германос се уляха.