Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
mod edit: Бан.
vladovn
vladovn
Прав си,за тези пари можеш да си вземеш смарт телевизор ;)
Аз искам да си дам парите на тях.
Ама те искат да си ги дам на някой съмнителен търговец.
Повече от 800лв.
ЩЕ ИМАТ ДА ЧАКАТ!!!!
Ама те искат да си ги дам на някой съмнителен търговец.
Повече от 800лв.
ЩЕ ИМАТ ДА ЧАКАТ!!!!
днеска си поиграх с една такава \"лопатка\" - казвам лопатка, защото в сравнение с 808 е същественно по голяма - почти с около сантиметър отвсякъде. дисплейчето нещо не ми се стори супер отзивчиво.материала от който е направен гърба и повечето от телефона много много ме разочарова.телефона беше черен и като цяло не беше никак премиум усещането.за уиндоуса не мога за коментирам, защото не съм се заравял в настройките.приятелката ми имаше тел със 7.8 версия,що годе интуитивно се държи.цъкнах една снимка по отблизо,зумнах - нищо невиждано от 808. според мен не си струба изобщо на такава цена минаването към 1020. ако реално е около 850 макс щеше да е по реално
Ако някой има възможност да ми донесе от Хамерика.
Чакам оферти;)
Чакам оферти;)
От няколко дни съм с модела. Изключително сложно и дразнещо същество. Нищо общо с нокиа, само един надпис. Съсипали са цялата традиция и са омазали всичко. С цялата си сложнотия и компютърна логика, майкрософт са разказали играта на всичко, което до сега аз като клиент съм ценил в марката, тяхната последователност и традиция. Вместо да доразвият един работещ продукт, са наложили изцяло нова технология и мисъл, без възможност за каквато и да е намеса на потребителя. Огромен потенциал на апарата никаква функционалност. Камера с огромна резолюция и дълбока обвързаност с кабели и какво ли оюе не за да изпратиш снимка с висока резолюция. Ако знаех че е толкова оплескан телефона и е върнал позицията на NOKIA в първи клас, нямаше да го купувам. Последния ми апарт беше NOKIA N8, от който съм много доволен, като се изключи това че е бавен. А тук, даваш една торба пари, за фотоапарат, който трябва да върви с кабел в джоба, навигация която вместо да развиват те бъгват и махат много от функциалноста и. Изобщо , като потребител и фен на NOKIA, съм изключително разочарован от апарата. Да се надяваме , че екипа от разработчици, ще си седнат на задника и ще подобрят всички разработки доказали се в годините и ще ги сложат в една платформа под Windows Phone 8.
Забавянето при снимане се дължи на GDR2 . Аз съм с 720 и преди Amber камерата снимаше по - бързо , след Amber - GDR2 започна да снима така бавно ... А 1020 идва точно с Amber - GDR2 ;).
Може ли да ми дадете адреса си, искам да Ви питам за телефона?
Моят е: [email protected]
Моят е: [email protected]