Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020 ДОВОЛЕН
На кой оператор си? За Виваком още няма ъпдейт.
Аз съм на Мтел но телефона си го взех от US
някой може ли да обясни от какво са следите по дисплея? в два поредни магазина изглеждаше така.в третия не. сякаш сянка от фолиото. но нямаше фолио - проверих. това телефона от витрината.
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Предполагам от: Тип на дисплея AMOLED. Често се появяват подобни неща при този тип display.
Но защо се получава? как може да се предотврати? може ли да се махне веднъж получено?
Междодругото поръчахме го с гаджето.. за нея пък да видим:)
Междодругото поръчахме го с гаджето.. за нея пък да видим:)
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
По принцип това е слабото място на amoled-ите, получава се някакъв вид прегаряне (не знам точно на кое някой по знаещ от мен може да ме допълни) и доколкото знам оправия няма. Аз лично се опарих веднъж вече с моя Galaxy S2 с подобен проблем, гледам, че и доста има писано по чуждестранни форуми за това. Не е болка за умиране, трудно се забелязва, но някак си като го знаеш, че го имаш и се дразниш :D. Най-ясно се вижда при намалена яркост на бял или сив фон. Затова съм си казал, че следващия телефон, който ще взема ще е с IPS LCD, стига с тея пренаситени цветове на amoled-ите...
Re: Nokia Lumia 1020
взехме го, обаче греда- има тъмно петно което се вижда на тъмен фон... не го видях в началото та не съм сигурен там ли си беше или впоследствие се появи...
та сега- смесени чувства....:(
та сега- смесени чувства....:(
значи след няколко дни да споделя мнение за телефона. като оставим настрана тъмното петно което го позабравих понеже е трудно да се види и намери, мисля че телефона е много добър. много по добър от нексус 4. екрана е невероятен, операционната система работи с лекота, по бързичко от на нексуса. има всичко което има и андроид с някои забележки които понякога доста дразнят. камерата е буквално ненормална като за телефон, най доброто , но това е очаквано. това което много ме впечатли е качеството на видео и аудио при скайп. просто от отсрещната страна нямаха забележки как се вижда или чува. драматична разлика в сравнение с нексус 4. лумията е с по премиум усещане от нексуса като че ли. и двата загряват доста когато се зареждат и ползват усилено едновременно. батерията на лумията държи осезаемо повече, преполагам заради ос. това за сега от мен.
-
- Регистриран: 06 яну 2014, 17:28
Аз също съм много доволен от лумията.
Това, което не ми харесва са единствено фейсбук апликациите - ужасТни са. Поне безплатните.
P.S: Тъмното петно го имам и аз, но много рядко се забелязва..
Това, което не ми харесва са единствено фейсбук апликациите - ужасТни са. Поне безплатните.
P.S: Тъмното петно го имам и аз, но много рядко се забелязва..
Четох,четох и от 20-30 коментара само този намерих за абсолютно обективен и точен.Да,телефона е страхотен.Да,радост е да се ползва.Да,има и някой дребни недостатъци който трябва да се знаят преди да се купи телефона.Много зависи кой какво очаква от едно устройство и от там идва радост или разочарование след покупката.Ако преди да си дадем парите,отделим няколко часа за да се информираме в детайли за желаното устройство,то елиминираме шанса за разочарование с 89-90%.Аз например преди да дам 1000+ лева за 1020 си купих една 920 за проба(щото е най-близко като хардуер) и след няколко дни опознаване я продадох почти без загуба.Уиндоуса ми хареса,не са му фатални недостатъците.И после като взех 1020 не спирам да се кефя на камерата и да доопознавам Уиндоуса.Пак ви казвам,няма перфектно устройство,разликата е дали ще си наясно с недостатъците или ще си неподготвен и ще те сполетят неприятни изненади.