Lumia 1020
Re: Nokia Lumia 1020
Колега камерата и телефона са достатъчно бързи.От заключено положение на телефона със задържане на бутона на камерата около 3 сек а иначе и по бързо което си е напълно задоволително Изчетох един куп коментари ,че била бавна ами това да не е апарат професионален от 5000 лева!Снимките са перфектни това е важното както в нормален така и RAW формат, ползвам го 2 месеца вече и съм много доволен.
[Youtube]http://m.youtube.com/watch?v=2vR4LeL0yzE&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D2vR4LeL0yzE[/Youtube]
Страхотна реклама, много се смях.:D
Страхотна реклама, много се смях.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Може да ,но от here maps и като тапнеш нещо автоматично те прехвърля в here drive
Благодаря за отговора. Качеството на снимките няма и смисъл да обсъждаме - явно е, че са най-доброто, което може да получи човек от телефон. :)
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
NOKIA LUMIA 1020: Процентно съотношение
Дисплей /Лицева част = 59.8 %
Дисплей /Лицева част = 59.8 %
-
- Регистриран: 17 мар 2014, 22:25
Как може да се гледа телевизия на телефона . Свалих приложение за българска телевизия от магазина на майкрософт но не тръгват изобщо . Моля за помощ .
Май ще трябва да се почака още доста!
WP8.1
Дано!!!
WP8.1
Дано!!!
Здравейте, момчета!
Четох темата, но не видях някой да е споделял как се получават снимките и видеото с движещи се обекти и заради това моля за мнение.
Имам предвид спортни състезания, коли и самолети и прочие да не изреждам.
Аз лично много снимам докато пътувам и доста от т.нар. флагмани издъхват при такива снимки и видео.
Батерията също ме интересува дали изкарва от сутрин до вечер при сериозно натоварване дневно.
Спорен ден на всички! :)
Четох темата, но не видях някой да е споделял как се получават снимките и видеото с движещи се обекти и заради това моля за мнение.
Имам предвид спортни състезания, коли и самолети и прочие да не изреждам.
Аз лично много снимам докато пътувам и доста от т.нар. флагмани издъхват при такива снимки и видео.
Батерията също ме интересува дали изкарва от сутрин до вечер при сериозно натоварване дневно.
Спорен ден на всички! :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!