Lumia 1020

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Nokia Lumia 1020

Мнение от Beчния » 12 юли 2013, 11:02

Има облачни услуги с по 50GB памет, за какво ви са тия карти незнам аз съм с две и разполагам с 100GB памет да качвам :P;)

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 12 юли 2013, 11:07

На първочетене телефона има по добър дисплей от 808, по мощен хардуер, 2 GB рам и какви са тия глупости нямало какво да го натовари хардуера, пуснете няколко приложения и ще видите как се товари всичко колкоото пове1е толкова по добре;);):D;)
И НЕ НА ;ПОСЛЕДНО WINDOWS 8 нещо много добро според мен, телефона си заслужава, незнам дали забелязахте и опциите на камерата колко са интересно направени като все едно управляваш космически кораб :)

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 12 юли 2013, 11:11

Аз лично не виждам иновация в този смартфон. SoC, батерия и екран, които бяха актуални преди година и половина (поне тогава имаше флагмани с тези характеристики). Тези неща, най - малкото са евтини, но цената на апарата не е.

Нокиа с поредния камерафон. Като представяне на камерата, сравнен с другите телефончета, сигурно ще е на върха, но останалото от пакета е (no) . И това е без да се взема предвид "големия плюс", който е WP :) .

Преди години бях голям фен на марката, но какво им стана? Като залитнаха към тези камери и само това.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 12 юли 2013, 11:21

защото останалото вече е комодизирано, а такава камера няма

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 12 юли 2013, 11:28

Ще ти копирам един разговор в тази насока:
[Quote]
[B]Stanislav Ivanov[/B] Няма такова нещо като смартфон с ограничена памет, има толкова много облачни услуги, вземете вече ги научете тези работи, аз искрено се надявам нокия отново да си върнат короната която по начало им пренадлежи

[B]Vito[/B] Облачни услуги ползвам от както ги има, на тях обаче не можеш да записваш видео, или пък да гледаш такова на гсма. По тая логика мемори картите се обезсмислят, а вече навлизат масово 64GB, да не споменавам, че и 128 GB има вече. Друг въпрос е, че всичко в облачните услуги може да бъде достъпно без съгласието ми, чрез разрешение от съда и т.н.

[B]Stanislav Ivanov[/B] има плеъри които стриймват видео от облачните услуги

[B]Vito[/B] Но WIFI има в изключително малко автобуси

[B]Stanislav Ivanov[/B] hspa+ се справя чудесно със задачата.

[B]Vito[/B] Да гледам викаш филм през нета на оператора и че този стандарт бил добре?! Как ги смяташ тези работи? Мегабайтите които имам (750) ще свършат на половината филм , да не говорим какво става със скоростта на \"неограничения\" нет след харча на пакета, да не говорим, че автобусите нямат 3G антени на покривите си и че на места дори 2G липсва...

[B]Stanislav Ivanov[/B] ами виж аз ти казвам че върши работа, а и в другите държави хората си плащат за бърз интернет, само в бг гледат да се закачат към някой на аванта

[B]Vito[/B] И аз си плащам за бърз нет, но ограничен, неограничен бърз нет няма! В случая е 100% непрактично да гледам филм през нета (а на път, в автобус - невъзможно), при положение, че мога да си гледам филми от мемори картата без никакъв проблем. Кой както иска, на мен 32 ГБ са ми малко. На теб може и 2ГБ да ти свършат работа, на друг може изобщо да не му трябва допълнителна памет. Факт, че е много по сигурно и удобно от колкото да ползваш стрийм програми, докато не се забиеш в дупка и нета ти изчезне. Облачните услуги ги ползвам предимно за документация. Да не споменавам и опцията за вързване на външна USB памет с телефона ми, която опция върши чудесна работа.
За мен просто е подигравка на камерафон да сложиш 32GB, без слот. С Nokia 808 FHD запис на видео за половин час е 4GB... А и знай, че достъпната памет на 1020 със сигурност няма да е 32ГБ
[/Quote]

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 12 юли 2013, 11:33

OK, виждал съм на какво е способен 808, ако това е по - добро - супер (yes). Ненадмината камера (за телефон) .

Обаче този хардуер е стар, както и да го погледнем, а след една година ще е архаичен. И тогава, като излязат великите МС и заявят, че телефонът ти не е на ниво (няма да им е за първи път) за пълноценно използване и оптимизиране на новата ОС/услуга/функция, какво следва? Сещаш се, че си дал 1200 лв и ти става приятно.

Поне с един по - нов SoC да го бяха пуснали , snapdragon 600 примерно (MS да си оправят OS) . Щяха да елиминират всякакви бъдещи тревоги.

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Мнение от tnt_kz » 12 юли 2013, 12:21

Скопения/смотан WP8 много ме спира да си го закупя. Свободата на Андроид-а ОС няма равна

plam6
Регистриран: 20 ное 2012, 13:15

Мнение от plam6 » 12 юли 2013, 14:23

приветствам всички който казват добри думи
за WP ! а ,тела си го бива !

loseyourselff
Регистриран: 05 яну 2011, 17:04

Мнение от loseyourselff » 12 юли 2013, 17:40

[Quote]публикувано от tnt_kz
Скопения/смотан WP8 много ме спира да си го закупя. Свободата на Андроид-а ОС няма равна [/Quote]
Явно още си много дезиориентиран относно за свободата в дроида,опитай се да разделиш вградената си памет на дялове и ще разбереш за свободата и ФАСУЛА,относно wp8,мисля че това ще е бъдещето въобще на smartphones,не знам дали сте забелязали едно изказване на 1 от кухнята на нокиа,който сподели че имат една идея да обединят arm processor със стандартните такива(intel,amd,и т.н)подсредством емулатор който преобразува трансформацията от exe.file до armel(motorola razr i наподобява малко,но е твърде недостатъчно като обхват)l,това случи ли се дроида заминава в тоалетната

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 12 юли 2013, 18:23

[Quote]това случи ли се дроида заминава в тоалетната[/Quote]:D
А дано, ама на да ли:P С това темпо на развитие(като пияна костенурка) трудна работа;)

Отговори