Lumia 1520
Re: Nokia Lumia 1520
И на моя пише същото
:)
:)
:| Направих запитване до Мтел дали скоро ще се появи в тяхното портфолио и отговорът беше:
[Quote]Здравейте, за съжаление, все още нямаме информация дали този модел апарат ще се предлага от Мтел[/Quote] До кога така?!?!:S
[Quote]Здравейте, за съжаление, все още нямаме информация дали този модел апарат ще се предлага от Мтел[/Quote] До кога така?!?!:S
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
В пълната версия на sportal.bg клипчетата тръгнаха.
Между другото тела прави невероятни снимки на тъмно. Как да кача няколко примера? Цъкнах една снимка по посока, от която идва слънчевата светлина. Та ми се ще и нея да ви покажа, ама не знам как да ги кача. Полетата по-долу не ми вършат работа, щото снимките винаги стават по-големи от позволеното.
Между другото тела прави невероятни снимки на тъмно. Как да кача няколко примера? Цъкнах една снимка по посока, от която идва слънчевата светлина. Та ми се ще и нея да ви покажа, ама не знам как да ги кача. Полетата по-долу не ми вършат работа, щото снимките винаги стават по-големи от позволеното.
-
Като се има предвид, че с това устройство много повече чета в нета или документи или гледам видео, отколкото говоря, то големината си му е тамън. Предишния ми телефон е BB Z10. Сега си давам сметка, че едно от нещата, които ме дразнеха в него, е, че е прекалено голям за работа с една ръка и прекалено малък за интернет и документи. Освен това камерата прави добри снимки на слънце, но е трагедия в помещение и слаба осветеност. Та за големината - щом си върша работа с него, не ми пречи, че почти винаги са необходими две ръце. Най-важното е да решиш какво точно искаш. Аз понеже трудно решавам, строших маса пари за глупости...:)
Къде в София има калъфчета и протектори?
iPhone 16 Pro Max & watch Ultra 2
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
Mac mini M4 Pro, iPad Pro 13" M4
http://modatel.eu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=616&Itemid=53
-
Някой може ли да ми каже как се настройва хот-спота на този телефон.
То няма какво да се настройва:)
Правиш го включено. Пускаш другото устройство. Въвеждаш паролата и юзи;)
Правиш го включено. Пускаш другото устройство. Въвеждаш паролата и юзи;)
Някой има ли идея, кога ще го имат реално във Виваком, а не само в ценовата листа?