Lumia 1520
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Re: Nokia Lumia 1520
Видео можеш да прехвърляш стига то да се намира в Photos -> Camera Roll и от там по познатия начин - задържаш върху него и share. За часовник на началния екран има много приложения, но всички те се обезсмислят, поради опресняването на всички Live Tiles в самата операционна система (през 30-40 мин.) това е някакво недвусмислено решение от M$, да се надяваме в 8.1 или по-късно да се премахне. Аз не намирам смисъл от подобен часовник при наличието на прекрасната glance функция, а и отделно при заключения екран също има голям часовник ;).
Аз също като теб съм нов с WP и всичко ми е още чуждо, но постепенно навлизам в нещата и намирам алтернативи за повечето въпроси, които изникват откакто оставих Android (beer)
Аз също като теб съм нов с WP и всичко ми е още чуждо, но постепенно навлизам в нещата и намирам алтернативи за повечето въпроси, които изникват откакто оставих Android (beer)
Пак трябва комп.
Дано с 8.1 се сдобием с нормален файл мениджър
Дано с 8.1 се сдобием с нормален файл мениджър
Здравейте и от мен!
От снощи съм собственик на 1520 и започвам да трупам впечатления.
Купих апарата от фирма, която продава и тук и е с висок рейтинг.
Установявам, че няма обаче БДС клавиатура.
Търсих, четох по форуми, но не виждам вариант да я добавя.
Гледам апарата е от Малайзия.
Може ли нещо да се направи по въпроса и как?
И още един въпрос - процента на батерията може ли да се показва в статус бара?
Пробвах 2-3 приложения от маркета, които добавих към началния екранно те не показват коректно - цифрата на процента се променя чак след като се отвори приложението иначе стои на цифрата от последното влизане.
Благодаря на отзовалите се и приятен ден на всички! :)
От снощи съм собственик на 1520 и започвам да трупам впечатления.
Купих апарата от фирма, която продава и тук и е с висок рейтинг.
Установявам, че няма обаче БДС клавиатура.
Търсих, четох по форуми, но не виждам вариант да я добавя.
Гледам апарата е от Малайзия.
Може ли нещо да се направи по въпроса и как?
И още един въпрос - процента на батерията може ли да се показва в статус бара?
Пробвах 2-3 приложения от маркета, които добавих към началния екранно те не показват коректно - цифрата на процента се променя чак след като се отвори приложението иначе стои на цифрата от последното влизане.
Благодаря на отзовалите се и приятен ден на всички! :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Хмм, интересно щом в Settings -> Keyboards липсва Bulgarian да ти кажа в момента мисля, че няма възможност да се сдобиеш с такава клавиатура... Относно второто ти питане не може за момента, колкото и приложения да теглиш за проценти нито едно няма да ти проработи както искаш ти, поради Microsoft-ското ограничение за опресняването (то се осъществява на всеки 20-30 мин. от операционната система)...
Настройка>>Клавиатура>>>
Най отгоре...+добавяне...
Там има много клавиатури.
Много странно да няма БГ...
Успех!!!!
Най отгоре...+добавяне...
Там има много клавиатури.
Много странно да няма БГ...
Успех!!!!
няма БДС, само фонетична е
Аз съм с едно приложение \"БАТЕРИЯ\" и ми го опреснява без проблем.
Благодаря на всички за отговорите и съветите!
След звънене по Майкрософт и къде ли не се оказа, че няма за 8-цата БДС.
Тъй като освен за удоволствие искам да си ползвам 1520 и за работа, това ме отказа от него.
Страхотно добър апарат е, камерата е уникално добра, бързината и липсата на какъвто и да е лаг и забавяне са ясни, но...
Много се разочаровах, за съжаление.
Върнах Нокията и взех едно LG G Flex и ще се утешавам с него, като изчакам по-добри времена за мен, за да мина на Нокия.
Който не му пречи липсата на БДС и си работи с фонетична кирилица, смело да скача и да взима апарата и гаранция, че няма да съжалява за избора си.
Благодаря още веднъж на всички за съветите :)
След звънене по Майкрософт и къде ли не се оказа, че няма за 8-цата БДС.
Тъй като освен за удоволствие искам да си ползвам 1520 и за работа, това ме отказа от него.
Страхотно добър апарат е, камерата е уникално добра, бързината и липсата на какъвто и да е лаг и забавяне са ясни, но...
Много се разочаровах, за съжаление.
Върнах Нокията и взех едно LG G Flex и ще се утешавам с него, като изчакам по-добри времена за мен, за да мина на Нокия.
Който не му пречи липсата на БДС и си работи с фонетична кирилица, смело да скача и да взима апарата и гаранция, че няма да съжалява за избора си.
Благодаря още веднъж на всички за съветите :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Как мога да си направя снимка на екрана?
Как мога да си скрия лентата със съобщенията която ми се показва когато получа съобщение?
Благодаря!!!
Как мога да си скрия лентата със съобщенията която ми се показва когато получа съобщение?
Благодаря!!!