Lumia 1520
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Nokia Lumia 1520
Моят тел. е купен от Мтел а на баща ми от Глобул. При него още няма актуализация. Незнам дали това има значение. Но явно е въпрос на време.
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Които сме с Preview for Developers нямаме още update. Ако искаме сега трябва да се върнем на 8.0, за да го получим + Cyan-a.
Да му направя хард ресет ли?
-
Хаха няма да му правиш hard reset, направи това -> http://www.nokia.com/bg-bg/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987
А от телефона:
ИНФОРМАЦИЯ.
НУЛИРАЙ ТЕЛЕФОНА.
Не е ли същото?:|
ИНФОРМАЦИЯ.
НУЛИРАЙ ТЕЛЕФОНА.
Не е ли същото?:|
Не е! Всеки ъпдейт е все едно флаш. За да се върнеш на оригинален 8.0 (който ти трябва за ъпдейта до 8.1) ще ти се наложи да го флашнеш по описания начин като ще изгубисх всичкото инфо на телефона! Днес вече го направих и сега съм с Cyan. :)
Ок!
Като се прибера от морето, ще действам(yes)
Като се прибера от морето, ще действам(yes)
Цялото префлашване ще нулира телефона но аз ти препоръчвам когато всичко е готово и телефона е с работещ 8.1, нулирай го от About Phone още веднъж за да се инициализира всичко както трябва.
Между другото да не ме чуе дявола, но май са оправили най накрая бъга със сензорния екран който засичаше скрол като тап...
Между другото да не ме чуе дявола, но май са оправили най накрая бъга със сензорния екран който засичаше скрол като тап...
-
[quote]Между другото да не ме чуе дявола, но май са оправили най накрая бъга със сензорния екран който засичаше скрол като тап...[/quote]
Да и аз така си помислих, но само в първите 15-тина минути докато рових из тела, след това за 2 мин. ми направи два пъти грешния scroll :S. Явно това е hardware-ен проблем щом и тук не успяха да го оправят...
Да и аз така си помислих, но само в първите 15-тина минути докато рових из тела, след това за 2 мин. ми направи два пъти грешния scroll :S. Явно това е hardware-ен проблем щом и тук не успяха да го оправят...