Lumia 1520
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Nokia Lumia 1520
Какво е кортана
запознайте се с Кортана ;)
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=20PZA0nUnf8[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=20PZA0nUnf8[/Youtube]
Работи ако си в USA или си настроиш региона на USA!:)
Значи и в официалната версия е така.
Re: Re: Nokia Lumia 1520
Какъв номер си скройх с този инсайдър.
Както си бачкаше перфект и се кефех на 10ката. Отидох на море и ми скъса нервите. А и нямам комп да му направя рекувъри.
Голямо каляване на нерви.
И нямам друг телефон под ръка.
Изобщо приключение
Както си бачкаше перфект и се кефех на 10ката. Отидох на море и ми скъса нервите. А и нямам комп да му направя рекувъри.
Голямо каляване на нерви.
И нямам друг телефон под ръка.
Изобщо приключение
Re: Re: Re: Nokia Lumia 1520
ROFL :D:D:D
Дано и на вас ви направят CWM/TWRP че да се "родите". На всеки един андроид смартфон който имам/съм имал е бил поне с 2-3 бекъпа за всеки случай... ;)
Дано и на вас ви направят CWM/TWRP че да се "родите". На всеки един андроид смартфон който имам/съм имал е бил поне с 2-3 бекъпа за всеки случай... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Nokia Lumia 1520
[Quote]Работи ако си в USA или си настроиш региона на USA![/Quote]
С други думи, никва полза за българските потребители живеещи в България и говорещи български език...
С други думи, никва полза за българските потребители живеещи в България и говорещи български език...
[Quote]С други думи, никва полза за българските потребители живеещи в България и говорещи български език...[/Quote]
Да не си iOS потребител? Имам приятели с тази "ОС" и точно по същия начин се изказват ;)
Да не си iOS потребител? Имам приятели с тази "ОС" и точно по същия начин се изказват ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Да са учили английски. Така хората оправдават неграмотността си. (или друг език от по-разпространените). Аз нямам проблем да ползвам Кортана на Уин 10, нито Сири на iOS на английски. Телефоните ми винаги, са били на английски (менютата). Има полза, много хора го знаят и си ги ползват. Кортана работи много добре. До колкото знам си с Андорид, можеш да си дръпнеш АПК файла от Андроид полис и да тестваш. Така дори не се иска смяна на регион :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Nokia Lumia 1520
Припомня ли ти, къде е спирката на трамвая на Графа?