Lumia 1520
Re: Nokia Lumia 1520
Моля ви, тези които са си го закупили вече, ако е възможно да качите няколко снимки правени с телефона. Ако е възможно в DNG формат. Също така ме интересува, дали камерата е бавна, както при 1020 или времето между две снимки е по-кратко...от 4 сек.?
-
- Регистриран: 20 май 2013, 14:24
Здравейте! Вчера си купих машшината. Това е Телефонът!!!
Вече си имам снимки на контактите и рингтон по избор.:P
Сега трябва да си намеря приложение което да ми казва часа на кръгъл час.:|
Моля за помощ(blush)
Сега трябва да си намеря приложение което да ми казва часа на кръгъл час.:|
Моля за помощ(blush)
-
Ако намериш такова - кажи кое е.
Иначе за батерията - свалих телефона от зарядното в 5.51 часа сутринта. Час игра, поне три часа интернет и почти постоянно ръчкане. Сега батерията е на 33 %. Мисля, че е добре. Все пак след изваждането от кутията съм го зареждал само веднъж, а нали батерията тепърва ще влиза в оптимален режим.
Освен това е истинско удоволствие да се пише на клавиатурата - правя този пост на самия телефон.
Иначе за батерията - свалих телефона от зарядното в 5.51 часа сутринта. Час игра, поне три часа интернет и почти постоянно ръчкане. Сега батерията е на 33 %. Мисля, че е добре. Все пак след изваждането от кутията съм го зареждал само веднъж, а нали батерията тепърва ще влиза в оптимален режим.
Освен това е истинско удоволствие да се пише на клавиатурата - правя този пост на самия телефон.
Имам някои забележки за писането:
Няма Т9 и скролче.
Ако сбъркаш някоя буква и тя е в средата на думата.
Няма начин да маркираш да я поправиш:|
Няма Т9 и скролче.
Ако сбъркаш някоя буква и тя е в средата на думата.
Няма начин да маркираш да я поправиш:|
-
Има начин за лесна редакция. Задържаш върху полето, където пишеш. Над мястото на докосването се появява маркер под формата на вертикална чертичка. После, без да отделяш пръста си, поставяш маркера на мястото, където искаш да редактираш. Достатъчно прецизно е. Разликата от стандартния комп е, че липсва бутона del, а тренето става само с backspace-а.
-
Межфу другото, някой знае ли дали има безжично зареждане? Глупаво е, ама толкова ми ххххареса, че го взех без да се задълбочавам чак толкоз в детайлите.
Благодаря!!
А как да си пусна така наречения Т9?
А как да си пусна така наречения Т9?
Не си прав, и аз бях скептичен за батерията, работи буквално цял ден при зверски тормоз, в момента пиша от него, зареждал съм го снощи