Lumia 710

jamess
Регистриран: 15 окт 2009, 21:35

Re: Nokia Lumia 710

Мнение от jamess » 01 ное 2011, 23:41

Извинявай, vanko ли си какъв си, но кое от изброените неща използваш всеки ден, че това да ти е проблема? Не мога да разбера какъв ви е проблема на вас. Уж не харесват Нокия, а ми седнали да ми пишат безмислени и малоумни коментари в този раздел. Аз не признавам нито една друга марка за телефон и не се валнувам какво предлаг "Ябълката" "Самсунга" и т.н. Като искам да си купя нещо свързано с горепосочените имена, просто ходя до най-близкия пазар и си копувам ябълки, които между другото не са нагризани, а като ми се развали старата прахусмокачка я смених с нова на самсунг! Така че ви моля като не харесвате Нокиа и само злорадсвате не влизайте в този раздел, както аз не влизам в другите. Един единствен път си позволих да напиша коментар в раздела на "вмирисаната ябълка", които беше относно Ishit 4s и по-специално очудването ми, че от 4 до 4s, няма почти никава разлика, а толкова се изписа преди това колко велик и револиционен телефон ще е 4s. Да вярно тази Сири ли е каква е изглежда интересно, но докато не може да ми направи кафе не може да ме впечатли.

И ОТНОВО ДО ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ НОКИА - МЯСТОТО ВИ НЕ Е ТУК!!!

И пак да се обърна кам Ванко - относно това че Лумиа 710 няма предна камера, напълно излишна е тази предна камера. И искам да ти кажа, Apple добавиха предна камера едва на Iphone 4 през 2010, а още първият ми смартфон имаше такава през 2005 - Nokia N92! Тогава от Apple дори не правеха телефони. Нокиа е пионерът в мобилните устройства и винаги ще бъдат. Първият GSM разговор в света е проведен на телфон от Nokia i това се е случило през 1991!

Няма какво повече да добавя, извинявайте за дългия коментар, но просто ми писна от изказванията на някой хора!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 01 ное 2011, 23:48

И ти си извинен за това мнение.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 02 ное 2011, 02:31

[Quote]И ОТНОВО ДО ВСИЧКИ, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ НОКИА - МЯСТОТО ВИ НЕ Е ТУК!!![/Quote]
Пич и аз бях фен на нокия ама това е форум за мобилни технологии а не такъв за феновете на нокия така че всеки може да си изкаже мнението.Най-малко ти имаш правото да кажеш кой къде да бъде!!!
И симбиотът над теб също!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

jamess
Регистриран: 15 окт 2009, 21:35

Мнение от jamess » 02 ное 2011, 02:43

Пич нямам предвид сайта, а раздела на Nokia :D:D:D

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 02 ное 2011, 09:23

Много добре знам.По твоята логика никой не трябва да пише за телефоните които не харесва.
В тоя живот няма само хубави работи.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 02 ное 2011, 11:57

ванко се казвам пич, а ти си джеймс хетфиилд сигурно, а? другият там, който се казва симбиан пък въобще няма да го коментирам. с постовете си показвате единствено , че нищо не разбирате от мобилни телефони. имате някоя стара нокиа и си я лъскате всеки ден, държите си я в калъфче и се снимате с нея :D
въобще не мисля да ви обяснявам защо нокиа отдавна не предлагат нови и иновативни продукти за сметка на самсунг, htc даже LG (първия 3d телефон). който се интересува да си чете форумите и страниците за телефони.
напълно съм съгласен обаче че за съвременен телефон, който струва една торба пари не е нувно да има предна камера, добър процесор, софтуер, даже тъч скриин е много или по-добре някой резистивен тъч да беха сложили. така де за едно 700-800 лв. да не са луди от най-великия производител да слагат екстри. :D
то нокиа не е фалирала само благодариние на наивници като вас, които си мечтаят да си купят най-новата нокиа. коне с капаци, които не виждат прогреса и какво правят останалите производители. аз само мога да поздравя фирми като самсунг, htc, lg, moto и др. че непрекъснато ни изненадват с все по-интересни и нови телефони.
накрая искам ви кажа, че некомпетентността ви прозира от всякъде. ако вземете да разглобите една скъпоценна нокиа ще видите че пише самсунг навсякъде, защото чипсета, дисплея и абсолютно всичко в скъпоценните ви нокии е производство на самсунг.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 02 ное 2011, 12:00

Предполагам и че живеят с илюзията че Нокия още се произвеждат във Финландия.Или изобщо някъде в Европа ;)

Symbian__
Регистриран: 06 фев 2011, 18:13

Мнение от Symbian__ » 02 ное 2011, 12:07

Това, че да речем голяма (а всъщност не толкова голяма;) ) част от устройствата се произвеждат НЕ във Финландия и какво от това:| В момента имам Е52 и C7 и ДВАТА са финландски(yes) Така че, все още се произвеждат телефони там, мойто момче;) Освен това до скоро ползвах и една Е51, мисля че немска, 2 години и 4 месеца НЕ МРЪДНА8) Така че от личен опит го казвам - Нокия си е Нокия;)

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 02 ное 2011, 12:12

хахаха. аз имах една n95 8gb произведена в Корея. Железна беше. Някои хора много ще ги заболи това. А иначе хората, които разбират наистина от нокийски телефони знаят, че финладските нокии всъщност са едни от най-лошите. :D

Symbian__
Регистриран: 06 фев 2011, 18:13

Мнение от Symbian__ » 02 ное 2011, 12:20

Ванко, Ванко ..:D Не те познавам и НЯМАМ право да говоря за теб лошо и няма да го правя;) Освен това е необходимо тук да се спазва добрият тон, все пак освен всичко друго, всички ние тука сме уж фенове на мобилните технологии, тоест имаме общо по между си:P НО според мен НЕ си никак прав и ще се обоснова -
Първо, Нокия ВСЕ още е на първо място по продажби за всички времена. Замисли се върху това. Ако само "наивници" като нас, които не разбираме от телефони, си купуваха Нокии, щеше ли все още производителят да е на първо място ?! Нима милиони потребители по целия свят, да не кажа милиард не разбираме от телефони колкото теб, за да продължава Нокия да се купува ?! Стига, слез на Земята;) Не казвам, че производители като Samsung, Apple или Moto например са лоши, напротив. Казвам само, че докато Нокия вече от години бяха бетонирали първото място, Apple още не бяха изкарали смартфон на пзара .. Android дори не е била замислена .. а Samsung се мъчеха да покорят потребителите в ниския клас на gsm-и с телефоните си, чиито дисплеи светеха в червено, зелено и тн .. Къде беше hTC тогава .. Единствено Нокия произвеждаше качествени смартфони (изключвам само BlackBerry) .. Дори конкурентите модели на Сони Ериксон - P800i , P900i , P910i бяха със Symbian;) Не казвам, че да речем Андроид няма да надмине Симбиан след време, нито пък, че Айфоните са лоши, казвам само, че Нокия е пионер и че докато те правеха велики неща повечето ОС от днес тогава не съществуваха и е някак свръх несериозно да се сравнят .. поне не и в следващите 5 - 6 години;) Това което са постигнали Нокия НИКОЙ др производител не е успял засега ;) Така, че мили ми "разбирачи", не се излагайте с некомпетентните си и безсмислени мнения, излагате се и ставате жалки и смешни(whistle) Показвате, че мобилните технологии не са ви силната страна:)

Отговори