Lumia 800
Re: Nokia Lumia 800
Ще има ли някога меню на български?
слагаш руско и готово
това за клав. се отнася
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Ще има ли някога [B]меню[/B] на български?[/Quote](angry)
-
- Регистриран: 23 окт 2012, 09:09
А при моята Нокиа 800 няма. Може би, защото е синя? :|
провериси в Zune.трябва да я има
от както имам 7,8 тел. стана по бавен...и направо съжалявам многоооо(angry)..ште оправятли тая 7,8 или така ште остане
Nokia Lumia 800
Сменил съм през последните 13 години над 10 телефона с или без ОС. Тази Лумиа е нещо нещо наистина добро. А Виндовс пхоне с супер бърза и \"мазна\" ОС. Ползвам 100% от опцийте на телефона, вклю. синхорнизациите с различни Виндовс сървъри. Андроида и иОС пасти да ядат. А камерата е наистина добра. Синхронизации с Виндовс 7-ца са просто брилянтни и всичко е измислено гениално за да не може да ти се докопат до информацията. А това, че Уйли ми гледа контактите - умира си да звънне на Пео или някоя шаврантия. И Гугъл и Епъл и РИМ събират контакти и инфо от тутурутките си. Тенкс Нокиа и Тенкс Майкрософт!
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 20:17
Съгласен съм, че е нещо наистина добро ... ако говорим за изработка, камера и т. н. Но откъм ОС не е никак добре. Ползвам телефона от 1 година и все още няма нормално работещо приложение за Facebook. Известяванията на Viber и Tango работят когато им е кеф, Skype не може да работи във фонов режим, а много от приложенията, които са безплатни при Андроид, тук са платени. Орязана операционна система, която лично на мен не ми допада. Ако не ми трябваше толкова за снимки и офис пакета, отдавна щях да съм го сменил. Не заради Nokia, а заради онези меките.