Lumia 800
Re: Nokia Lumia 800
Ха, по който ми текат лигите .. Дообре, няма да коментирам "колоритното" ти изказване .. Виж, както май НЕ си забелязал визирах просто къде пишем - в коментарите на Нокията, а не че искам да се пише по нея, братле .. И освен това, кога споменах, че съм мнозинство? Я ми припомни, казах ли го, намекнах ли го:| Веднага бързаш да се заядеш:D Чакай малко, помисли какво исках да кажа ? Ще се абстрахирам от факта, че вие с Vanko навсякъде се защитавате един друг, и ще споделя какво исках да кажа преди малко, защото явно не съм бил разбран, така - Нито против Вас, господине, нито против въпросния Vanko, нямам нищо .. Просто четейки коментарите "по-долу" забелязвам, че когато Vanko иска да наложи мнението си, се заяжда с хората, които "смеят" да му опонират, не е ли така ? Прочетете няколко мнения по-долу и вижте дали не е така:P Просто не смятам, че е редно тук да хората да се заяждат или обиждат, не е ли така ? Както аз и повечето хора от форума (не, не казвам, че съм мнозинство) спазваме, добрия тон, така трябва да го правят всички, за това не съм ли прав? Въпрос на възпитание, на етика, на контрол върху емоциите дори (yes) Така че прочетете пак ако не сте разбрали от първия път, а недейте като типичен българин да скачате - "Ти мнозинство ли си":X ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ДОБРИЯТ ТОН:)
Ако не можете да пишете за телефона;
Не спамете и тази тема.
Дали са ви няколко теми в който да си пишете заядливостите.
Не спамете и тази тема.
Дали са ви няколко теми в който да си пишете заядливостите.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Каква ирония... Ниският клас на Samsung (Focus Flash) е добър, колкото високия на Nokia (Lumia 800). Спокойно можем да очакваме високия клас на Samsung (Focus S) да отвее Nokia, както и до сега...
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 14:19
Преди няколко дни си "поиграх" малко с този телефон в един от магазините на Carphone Warehouse(имаше мострен модел,иначе ще излезе през средата на ноември) и спокойно мога да кажа,че изключвайки дизайна всичко останало е с характеристиката на един смартфон от среден клас!Наистина реагира доста бързо,но все пак ограниченията на хардуера,малкият дисплей(само 3.7''),липсата на предна камера,отново неприсъстващ Adobe Flash в браузъра и най-важното цена от около 470 паунда(представям си колко ще се продава в България :S),го правят неконкурентноспособен.Аз лично,като притежател на телефони Нокиа от дълги години,определено не бих закупил този телефон....:(
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Делчев, направо ти се чудя на акъла??! Win Phone 7 била на няколко месеца? А къде остават предишните версии, отворко? Например Win Mobile 6.5 , и защо новата се нарича 7, а не примерно 1? Отговор: ЗАЩОТО Е ПРЯК НАСЛЕДНИК НА 6.5.. Смотльовци.:X
[Quote]Преди няколко дни си "поиграх" малко с този телефон в един от магазините на Carphone Warehouse(имаше мострен модел,иначе ще излезе през средата на ноември) и спокойно мога да кажа,че изключвайки дизайна всичко останало е с характеристиката на един смартфон от среден клас!Наистина реагира доста бързо,но все пак ограниченията на хардуера,малкият дисплей(само 3.7''),липсата на предна камера,отново неприсъстващ Adobe Flash в браузъра и най-важното цена от около 470 паунда(представям си колко ще се продава в България :S),го правят неконкурентноспособен.Аз лично,като притежател на телефони Нокиа от дълги години,определено не бих закупил този телефон....:( [/Quote]
+1. Всичко, което се опитах да обясня в няколко реда. (yes)
+1. Всичко, което се опитах да обясня в няколко реда. (yes)
Не знам доколко познаваш WM 6,... и WP7,но има огромна разлика в усещането,при ползването им.Когато WM беше актуална,социалните мрежи бяха нещо екзотично.Нямаш си на представа,колко елегантно получаваш всякаква информация през WP7,без да се налага да сърфираш през всевъзможни приложения.Бих направил сравнение с автомобилите с обикновена скоростна кутия и автоматична.С обикновената скоростна кутия се кефиш на шофирането,а с автоматичната се кефиш на пътуването,ако схващаш разликата.
-
Ne4o, ти какъв телефон имаш?
Концепцията е изцяло сменена, но ОС си е същата. Все пак приемам твоя коментар.
-
Ne4o, ти какъв телефон имаш?
Аз не виждам почти никаква прилика между WP и WM.Може би в основата си имат нещо общо,но за потребителя това не е от значение.Телефона ми е HTC HD2 и на него вървят перфектно WM,WP и Android.Ако чрез въпроса си,изказваш съмнение в опита ми с различните ОС,то е излишно.
А към Nokia Lumia 800 имам резерви относно цената и малкия дисплей.
А към Nokia Lumia 800 имам резерви относно цената и малкия дисплей.