Lumia 820
Re: Nokia Lumia 820
Първите серии наистина имаха сериозни проблеми с покритието на екрана. Ама вече го оправиха.
Въпроса е тези бройки дето се предлагат у нас от кои серии са...
Иначе цената на 820 вече слезе та като цена /възможности е най доброто предложение.
Верно че вече излезе и 720 - по симпатична е ама с тея 512МБ РАМ и със слабите процесори...като как ще се държи след ъпдейт до Блу или 8.1 - предстои да видим.
От тея мизерници -Майкрософт - всичко може да се очаква - та като нищо ъпдейт може да получат само машинки с 1ГБ РАМ
Въпроса е тези бройки дето се предлагат у нас от кои серии са...
Иначе цената на 820 вече слезе та като цена /възможности е най доброто предложение.
Верно че вече излезе и 720 - по симпатична е ама с тея 512МБ РАМ и със слабите процесори...като как ще се държи след ъпдейт до Блу или 8.1 - предстои да видим.
От тея мизерници -Майкрософт - всичко може да се очаква - та като нищо ъпдейт може да получат само машинки с 1ГБ РАМ
Използвам я вече няколко месеца и нямам никакъв проблем с телефона.За загравянето нз не съм обърнал внимание.Бях навит на 920, но ме разколебаха и не съжалявам, защото паметта от 8гб мога да си я използвам за приложения, а SD картата за музика, видео и снимки.Докато при 920 32 гб, но всичко блъскаш там...Нз може да не е съгласен някой с мнението ми, но определено не съжалявам, че взех телефона.Единствения минус е , че още WP8 не е отключен!
[Quote]Използвам я вече няколко месеца и нямам никакъв проблем с телефона.[/Quote]
Дай мнение за живота на батерията при нормално ползване, без цъкане на игри - включен Viber, Skype, мейл нотификации.... Скоро ще минавам към WP8 и се колебая между 720 /още го няма масово/ и 820. Първият е с 2000 mA батерия и по чужди ревюта пишат, че изкарвал 3-4 дни, което е ОК за моя милост.
Вече имам впечатления от HTC 8S - приятно телефонче с добра автономност - 3-4 дни, но съм фен на Нокия /само Нокии съм ползвал досега/
Дай мнение за живота на батерията при нормално ползване, без цъкане на игри - включен Viber, Skype, мейл нотификации.... Скоро ще минавам към WP8 и се колебая между 720 /още го няма масово/ и 820. Първият е с 2000 mA батерия и по чужди ревюта пишат, че изкарвал 3-4 дни, което е ОК за моя милост.
Вече имам впечатления от HTC 8S - приятно телефонче с добра автономност - 3-4 дни, но съм фен на Нокия /само Нокии съм ползвал досега/
Няма какво да крия - постоянно е на 3g, скаип е във фонов режим, синхронизиран е с facebook, wi-fi не го изключвам и където има мрежа се закача/нищо, че имам неограничен нет от Виваком/, ровичкам го, пращам мейли, сърф из нета, игри рядко играя, доста пиша на word и exel и значи ако го откача от зарядното например в 21 часа до другия ден в 21 часа батерията е на около 25-30%.Повече от ден забрави да изкара освен ако не изключиш 3g и не премахнеш всички приложения във фонов режим!
Благодаря!
Явно това са реалностите на новото поколение смартфони: 1-2 дни. Не е като моята стара Е71 - да кара 4 дни с яко разговори, мейл и т.н.
Явно това са реалностите на новото поколение смартфони: 1-2 дни. Не е като моята стара Е71 - да кара 4 дни с яко разговори, мейл и т.н.
Здравейте :)Има много малко мнения за тази Нокиа.Моля ви за съвет,тъй като много ми харесва точно този модел.До сега съм боравил с Андроид,заслужава ли си да дам шанс на Уиндаус Фоун 8?При провеждане на разговор разговор как е,силно и ясно ли се чува?Тъй като ще ми трябва да държа връзка чрез интернет с роднини извън България,интересува ме как се държат приложенията Скайп,Вайбър и Танго?Благодаря предварително на всички ви;)
За Viber - http://www.windowsphone.com/bg-bg/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c като последното мнение е моето . Аз съм с Lumia 720 но много бях навит за 820 , само парите тогава ме сбъркаха да я взема . Е само да ти кажа че за сега има най - важните приложения в Store , даже Speed Test има . Операционната система няма лаг (щом на 512 ram трещя игри като - http://www.windowsphone.com/bg-bg/store/app/angry-birds/7f48eacf-1239-4877-88a4-abe9d3ddfad7 без грам лаг и забавяне си представи за какво си говорим) . Обаче положението с браузърите е лошо - само IE , UC който е нещо като IE и Nokia Exsspres - който се ядва има . Като по подразбиране ползваш IE и не можеш по подразбиране да избереш друг , няма такава опция . А телефона е супер , даже е добра инвестиция - 4G е и ще поддържа честотите които ще ползват операторите за 4G мрежите си (визирам 800 и 1800 MHz) . Успех и дано останеш доволен .
Как стои въпроса със снимките и видеото направени с телефона.По-горе имаше мнение че качеството им не е добро.Възможно ли е флагман на марката с такава камера наистина да не прави качествени снимки и видео???
Колкото повече мнения из нета чета за този телефон,май голямо разочарование се оказва.Дори човек да преглътне положението със снимките и видеото (все пак не е цифров фотоапарат),оказва се че най-голямото разочарование е батерията.Дори и при най-оптималното ползване батерията издържала на половината време за един нормален смартфон.И то какво остава,една визия която грабва и нищо повече.