Lumia 900
Re: Nokia Lumia 900
Здравейте относно тия хуяяяяви мнения от фацебука та зна4и като ги продават тия windows телефони на кутията пише ноооооооооооооооо индиан аз сам с уиндоустел и сам много доволен няма лаг няма забиване и андро. ползвам но уина. работи по плавно това са двете оп. системи за ябълката няма да говора нищо не става от нея просто един леш.
Значи имам телефона от 5 дена е мога да кажа, че е идеален просто. Работи без никакъв проблем, много плавно и дисплея и камерата са мега яки... Просто очаквам през тази година да усъвършенстват WinPhone защото наистина е много удобна и опростена... :) Ако някой все още се чуди дали да си взима телефона- да го взима!
tuk nee e zapad a po cql svqt davat i po novi za bez pari tuka operatorite sa kradci nqmam dumi
Оказва се, че няма начин да се свърже Nokia Lumia 900 през USB с компютър с инасталиран Windows 8. Приложението ZUNE което служеше за свързване, работи само под Windows 7 на ПСто и на практика ако компа ви не е с Windows7 или по-стара версия няма как да го свържете с телефона. Иначе телефона е страхотен, бърз, удобен и разполагащ с много полезни функции.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Zune работи с Windows8 без проблеми. Имам лаптоп с оригинален Windows8. Инсталирах си Зуна без проблеми и прехвърлям файлове. Виж дали имаш всички ъпдейти на Уиндоуса.
Това е чудесно, защото инфото от страницата на Майкрософ е следната:
Zune Software 4.8
System requirements
Supported operating systems: [B]Windows 7[/B], Windows Vista, Windows XP Service Pack 3
Zune Software 4.8
System requirements
Supported operating systems: [B]Windows 7[/B], Windows Vista, Windows XP Service Pack 3
Десен бутон => Свойства => Съвместимост => Windows 7. Пак заповядай! (beer)
Windows 8 - от сайта на Microsoft за 29,99 Euro /промоция до 31.01.2013/ Ъпдейтван е с всички налични ъпдейти. Относно съвмвстимоста - това е първото което направих, но излиза съобщение, че програмата не е съвместима и да чакам решение от Microsoft. Направих всичко написано в този форум http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-sync/trying-to-connect-a-windows-phone-7-samsung-focus/fc7b885e-e069-4426-958a-84816e8a19e4 ,но пак не става. Зунето си работеше перфектно с Windows7 и продължава да работи с WindowsXP на стационарният ми компютър. Не знам защо е направено толкова сложно свързването на WP Nokia Lumia 900 с друг комп. Имам и IPhone 3ka Докато му бутна USBто и показа картинките на десктопа. Май ще приключа WP устройства. Линка за сваляне на Зуне или за каквато и да е информация е "уупс сори" , а и там пише, че тази програма повече няма да се разработва и поддръжа. Майкрософт много искат да ни натикат принудително в облака XBOX. Защо ли?
Иначе гршката, която ми излиза е Не може да се свърже, изключете и рестартирайте телефона и опитайте отново.
В същото време телефона е разпознат в преносими устройства. Няма конфликти на драйвери или каквито и да е грешки. В чудо се видях. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен.
Редакция. :D:D Оправих го. Небходимо е да се създаде нов акаунт с парола за влизане съвместим с акаунта в microsoft live и всичко тръгва. Извинявам се за скептицизма относно професионализма на разработчиците в MS. Грешката беше глупава и най-вече МОЯ. (blush)
Иначе гршката, която ми излиза е Не може да се свърже, изключете и рестартирайте телефона и опитайте отново.
В същото време телефона е разпознат в преносими устройства. Няма конфликти на драйвери или каквито и да е грешки. В чудо се видях. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен.
Редакция. :D:D Оправих го. Небходимо е да се създаде нов акаунт с парола за влизане съвместим с акаунта в microsoft live и всичко тръгва. Извинявам се за скептицизма относно професионализма на разработчиците в MS. Грешката беше глупава и най-вече МОЯ. (blush)
Е, че то се подразбира, че имаш регистрация в Outlook (win live, hotmail) за да ползваш win8.
Някой има ли проблем при говоренето? Този който ви звъни да си чува неговия глас, или пък да ви слуша всеедно говорите мн отдалече?