Lumia 900
Re: Nokia Lumia 900
Този от линка не е за тук :)
[i][B]4G LTE [/B][/i] партида за мрежата на [i][B]AT&T[/B][/i]
[i][B]4G LTE [/B][/i] партида за мрежата на [i][B]AT&T[/B][/i]
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Да,да видях. Обърках се!
не виждам защо американската версия да не работи в България. Гледай тунерите..
В България и 3-те оператора ползват 900/1800 за 2G и 2100 за 3G (hsdpa)
ако сравниш европейската 900 с американската, ще видиш че и двете покриват съответните бандове.
&idPhone2=4578
просто европейската има 900 за 3G, който не се използва в България.
Въпроса е дали може да се изключи LTE тунера в американската, защото няма смисъл от него.. само ще дърпа ток без да има причина защото не се използва.
От друга страна, ЕС рано или късно ще отвори спектрум за LTE мрежите, и тогава този тунер би могъл да се използва, но за съжеление в Европа, поне от това което съм прочел до тук, ще отворят 800Mhz за целта, а в САЩ са на 700Mhz така че..
http://news.cnet.com/8301-13506_3-57379117-17/4g-lte-in-europe-to-get-spectrum-boost-next-year/
В България и 3-те оператора ползват 900/1800 за 2G и 2100 за 3G (hsdpa)
ако сравниш европейската 900 с американската, ще видиш че и двете покриват съответните бандове.
&idPhone2=4578
просто европейската има 900 за 3G, който не се използва в България.
Въпроса е дали може да се изключи LTE тунера в американската, защото няма смисъл от него.. само ще дърпа ток без да има причина защото не се използва.
От друга страна, ЕС рано или късно ще отвори спектрум за LTE мрежите, и тогава този тунер би могъл да се използва, но за съжеление в Европа, поне от това което съм прочел до тук, ще отворят 800Mhz за целта, а в САЩ са на 700Mhz така че..
http://news.cnet.com/8301-13506_3-57379117-17/4g-lte-in-europe-to-get-spectrum-boost-next-year/
Пич да ти кажа в голяма си грешка. В България се ползва 3G на 900 и то доста успешно. Мога да ти кажа къде да провериш стига да имаш монитор на телефона и да можеш да го разчетеш.
Днес разцъкаках една лумия в мола..... еми неможа да ме впечатли много. Не отричам че някои неща са направени да работят малко по мазно, ноооо само толкова.
Лошо впечатление ми направи сензорния дисплей - неможахме да се спогодим с него и толкова. Трябва да му лек натиск за да направи нещо и то понякога не това което искам. Разбирасе извинението на промоутарите е че телефона е зацапан, добре де като си го взема тоя телефон постоянно ли ще го чистя за да направи нещо. В сравнение HTC Desire и Galaxy SII които ми бяха под ръка, със скрийн протектори и много по-зацапани дисплеи (прах от джобовете и замърсяване след говорене), правеха каквото им кажа само с леко докосване.
Тоя интерфейс, не ми допада с тея плочки и прекалено синьо - малко ми е в повече.
За навигацията не смятам че е голям плюс че е офлайн. Много често съм ползвал опциите на гоогле мапс да ми търси хотели или заведения в близост до мен или там където отивам. И това се опреснява на момента.
Отделно и не съм фен на Нокия и никога не съм ги харесвал, след като им видях (пипнах) професионалната техника, тотално се отказах от тях. Нокия ако ще взимам .... само подарък.
Днес разцъкаках една лумия в мола..... еми неможа да ме впечатли много. Не отричам че някои неща са направени да работят малко по мазно, ноооо само толкова.
Лошо впечатление ми направи сензорния дисплей - неможахме да се спогодим с него и толкова. Трябва да му лек натиск за да направи нещо и то понякога не това което искам. Разбирасе извинението на промоутарите е че телефона е зацапан, добре де като си го взема тоя телефон постоянно ли ще го чистя за да направи нещо. В сравнение HTC Desire и Galaxy SII които ми бяха под ръка, със скрийн протектори и много по-зацапани дисплеи (прах от джобовете и замърсяване след говорене), правеха каквото им кажа само с леко докосване.
Тоя интерфейс, не ми допада с тея плочки и прекалено синьо - малко ми е в повече.
За навигацията не смятам че е голям плюс че е офлайн. Много често съм ползвал опциите на гоогле мапс да ми търси хотели или заведения в близост до мен или там където отивам. И това се опреснява на момента.
Отделно и не съм фен на Нокия и никога не съм ги харесвал, след като им видях (пипнах) професионалната техника, тотално се отказах от тях. Нокия ако ще взимам .... само подарък.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
То затова не ти е харесало. За какво изобщо си го пробвал след като не ти харесва тази марка
?
?
Реших да им дам шанс. Все пак партнйорство с windows, може да са направили нещо читаво, но както писах тъча страшно много ме издразни, че трябва да му се "облегнеш" за да свърши някаква работа. Мултитъча потдържа, май, само 2(две) точки.
Ще изчакаме и ще видим може след време да поизчистят бъговете.
Ще изчакаме и ще видим може след време да поизчистят бъговете.
Можеш,но ще трябва от UK версията: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_2_11?url=search-alias%3Daps&field-keywords=nokia+lumia+900&sprefix=nokia+lumia%2Caps%2C230
-
- Регистриран: 20 мар 2012, 11:07
нокия бавно но славно фалирват първо синбиан сега правят стари модели с уиндоус УРЯЗАН .Андроид е номер 1 след това макос и загиващия уин 7 . А някога имаше уин 6.5 безупречна работа. Грозен еднообразен и урязан уин7 ..........
Защо не напишеш нещо конкретно и смислено,по темата?Явно имаш огромен опит с различните марки и ОС,и в частност с WP,щом се изказваш толкова авторитетно!
Имам приятелка в САЩ,която ще си идва през Юни и каза,че не е проблем да ми донесе една Лумия 900...Въпросът ми е дали ако ми я донесе ще тръгне тук,защото доколкото разбрах LTE не се поддържа в Европа? Дали ще има някакви други проблеми според теб? Мерси предварително!