Lumia 920
Re: Nokia Lumia 920
има да, има си глас на български език дори:)
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 01:25
Здравей,
Пуснал съм в сайта всичко, чакам кода все още. Надявам се скоро да дойде!
Пуснал съм в сайта всичко, чакам кода все още. Надявам се скоро да дойде!
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Почвам много да се дразня, че няма яснота, кога телефонът ще бъде официално представен в България. Пуснах официално запитване до виваком и отговорът е следния \"искаме да Ви уведомим, че към настоящия момент в магазинната мрежа на VIVACOM не се предлага мобилен апарат Nokia Lumia Модел 920 и не можем да се ангажираме с конкретни срокове, в които апаратът би бил наличен\". Те вече нова серия пускат, а в България все още не се внася официално.
Този телефон вече е демоде :D :D :D Лично аз вече не бих си го купил. След 1 месец на бял свят ще се появят каде каде по яки неща. Лично мнение но след още 10-15 дена този телефон Ще има просто скъпа цена за стар смарт. Просо ще е глупост да си го купиш след като на бял свят се пояявяват вече нови модели ;) (whistle)
Не е тайна на никой,че сме изостанала държава и много неща като дойдат тук вече са стари някъде по света и скоро пускат нови разработки, които отново идват късно до нас естествено на по-голяма цена.
Да не бързаме, колега, докато дойдат тези \"нови\" неща у нас, някъде по света ще са представили на някой си конгрес още по-нови... Просто техниката така си върви. Не е въпроса коко е ново, а каква работа ти върши на теб и дали си струва парите.
Лоша камера,лоша сглобка,лоша батерия,лоша операционна система,ЛОШ ТЕЛЕФОН.
НИКОГА НЕ СИ ГО КУПУВАЙТЕ! Ше берете само ядове!!!
НИКОГА НЕ СИ ГО КУПУВАЙТЕ! Ше берете само ядове!!!
Ще обясниш ли от къде са ти тези наблюдения? Лични или....? И какви са критериите за \"Лош\".
Питам, защото съм решил да го взимам и го чакам от доста време да излезе официално тук. Следя горе долу мненията за телефона и чак толкова негативно, за първи път срещам. Ще е полезно за всички тук, да се обосновеш. Интересно ми е най-вече лошото на камерата и ОС.
Питам, защото съм решил да го взимам и го чакам от доста време да излезе официално тук. Следя горе долу мненията за телефона и чак толкова негативно, за първи път срещам. Ще е полезно за всички тук, да се обосновеш. Интересно ми е най-вече лошото на камерата и ОС.