Lumia 920
-
- Регистриран: 01 апр 2010, 10:20
Re: Nokia Lumia 920
Това не е само в Холандия, а и на много други места.
имам телефона от два дни и вече съм го пуснал да се продава,защото е много хубав.............(no)
Колко пари му търсиш?
Какво му е на телефона http://hi-tech.mail.ru/review/misc/Nokia_Lumia_920-rev.html
Мисля да го вземам.От Виваком ми казаха,че към края на февруари ще е по магазините им .Имат го в ценовата си листа и с моя план \"net and call max \" ще ми излезе 800лв при преподписване за две години.Имам lg optimus one, assus google nexus 7, но сега искам да опитам нещо ново.Единствено се чудя ако се регистрирам с местоположение България дали ще имам достъп до всички приложения от маркета като цяло,защото четох мнения, че повечето потребители се регистрирали с американска локация за достъп до повече приложения.Моля за мнение дали има нещо такова....
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
За България има по -малко приложения :)
И аз съм чел доста такива мнения. Според локацията са приложенията. Поне така пишат в WIN-форума. Иначе няма ли да го пускат вече? То 2/3 от Февруари минаха. Какво значи края на Февруари? На 29-ти ли мислят да го пуснат :D(angry)(no)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Вече ще е по -добре да се изчака за новите модели, за които се говори, че ще представят пак към края на февруари. Срамота е направо от колко време го чаках да го пуснат официално и се отказах да чакам вече.
Аааа те новите модели ще дойдат Декември сигурно. Аз вече не чакам толкова. Излиза разглеждам я на живо и ако ми хареса взимам. Ако не HTC X8 - много елегантен и стои перфектно в ръката. То от миналата пролет се оглеждам за нов апарат и все така - харесам си нещо, докато го чакам да се появи, те представят нещо ново и доста по-добро и айде него ще го чакам и така 1 година. Последно беше нокията, та ме изнервиха здраво. Още 10-на дена ще го изчакам. Но прекалиха с търпението на хората.